Meitene piedāvāja puisim palikt tikai draugiem, bet viņa atbilde bija negaidīta. Un tad sākās…

Nevienam nepatīk, kad viņam tiek atteikts, bet daži cilvēki tiek galā ar to sliktāk nekā citi. Patiesībā, daži vispār nevar samierināties, ka viņi kādam nav interesanti.

Tieši tas arī notika kādai meitene ar puisi, pēc pirmā randiņa . Viņa uzrakstīja, ka nesajuta dzirkstelīti pret viņu, un piedāvāju palikt par draugiem. Un viņš pieklājīgi atbildēja, ka viņa jūtas bija līdzīgas… Un tad sākās…

LASI VĒL: Mīlestība pēc Mēness horoskopa. Ko sola katrā fāzē sākušās attiecības?

Viņš: — Sveika! Es tikai gribēju pateikt, ka vakar bija lielisks vakars. Novēlu Tev jauku dienu!

Viņa: — Sveiks! Un tev. Tu esi labs puisis. Paklau… es neredzu tevi kā savu draugu, bet ceru, mēs varam būt draugi. Es domāju, ka tev nedevu iemesla cerēt uz ko lielāku.

Viņš: — Nē, protams. Es domāju tāpat, tāpēc priecājos, ka tu to pateici.

Viņa: — Piedod, ko?!

Viņš: —?!

Viņa: — Kāpēc tu domā tāpat?

Viņš: — Es sajuku – Vai tu tikko neteici, ka mēs neesam kopā?

Viņa: — Patiešām?! Es zinu, ka nepatīkami, ja tev atsaka, bet tu nedrīksti iegriezt man atriebjoties… Man tevis žēl. Ja tu nedomāji, ka mums kaut kas varētu būt, kāpēc tu man uzrakstīji???

Viņš: — Tāpēc, ka tas ir pieklājīgi un tā dara pēc tam, kad padzer kafiju ar kādu!

Viņa: — Ak, Tu tiešām esi nožēlojams. Kā tu domā, ka kāds varēti būt tāds izvēlīgs? Tas ir par daudz. Starp citu, tu ar pliko pauri, savos 30, izskaties tā, uz 40, kā vecis. Vienkārši pieņemiet to kā vīrietis, pietiek būt par kaprīzu meiteni.

Viņš: — Vai tu joko? Plikais pauris — tā ir ģenētiska. Izņemot matu pārstādīšanu, es maz ko tur varu izdarīt. Turklāt, tu esi 50 kg smagāks nekā uz fotogrāfijas — un to,  tu vari mainīt, taču līdz šim es par to neko neteicu. Tomēr izšķirošs bija fakts, ka tu visu laiku ar kaut ko sarakstījies,  nokavēji pusstundu, un arī tavas atbildes uz maniem jautājumiem bija neizsmeļošas, tu ne īpaši uzturēji dialogu. Kaut gan  arī es, nebiju īpaši ieinteresēts, bet līdz šim nedomāju par tevi slikti.

LASI VĒL:  Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei

Viņa: — AK DIEVS! Tu smejies par manu svaru? Tu esi īsts lūzeris! Es tāāāā priecājos, ka tev atteicu. Ej un mēģini pievilināt sievietei ar savu maziņo algu – lūzeris!

Viņš: — Ок. Man pietiek. Patrenējies matemātikā. Es stundā nopelnu vairāk, nekā tu par visu dienu. Man likās dīvaini, ka tu man to jautā, bet prieks, ka tagad zinu, kāpēc. Paveicās.

Viņa: — Tas esi tu, kas zaudēji! Ej ellē!

Viņš: — Tikai lai tu labi gulētu.

Viņa: — EJ ELLĒ! LŪZERS!!!

Avots: soulpost.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru