Meitene pārbaudīja 10 skaistumkopšanas padomus – uzziniet, kuri no tiem tiešām strādā

Katru dienu internetā uzrodas aizvien jauni veidi un unikālu padomi, kā atvieglot savu ikdienu, īpaši jau dāmām, palīdzot viņām kļūt aizvien skaistākām.

Mūsu redakcija nolēma apkopot kādas meitenes pētījumu par 10 skaistumkopšanas paņēmieniem, kuriem vajadzētu atvieglot mūsu ikdienu. Ielūkojieties!

PVA līmes izmantošana tīrai nagu lakas uzklāšanai

 

No vienas puses, šis līdzeklis tiešām ir ļoti iedarbīgs, jo spēj saglabāt jūsu rokas tīras. Taču, no otras puses, būs nepieciešams ļoti ilgs laiks, kamēr līme nožūs, tādēļ kā alternatīvu varat izmantot vazelīnu vai krēmu.

Turēt nagus aukstā ūdenī, lai ātrāk nožāvētu nagu laku

 

Iespējams, ka ūdens nebija pietiekoši auksts, taču mēs nespējām pierādīt šīs metodes efektivitāti – nagu laka žuva kā ierasts. Ja gadījumā jums nepieciešams ļoti ātri nožāvēt nagus, izmantojiet tam speciāli paredzētos nagu lakas žāvēšanas līdzekļus.

Lai atdzīvinātu izžuvušu skropstu tušu, to nepieciešams piecas minūtes paturēt karstā ūdenī

 

Šis paņēmiens ir ļoti vienkāršs. Paturiet piecas minūtes aizvērtu skropstu tušas iepakojumu karstā ūdenī – un jūsu tuša būs kā jauna! Padoms tiešām ļoti noderīgs!

Ar tvaiku palīdzību iespējams nagiem iegūt matētu efektu

 

Tā tiešām arī ir – ar tvaiku palīdzību iespējams iegūt matētu nagu efektu. Taču esiet ļoti uzmanīgi ar karstiem tvaikiem – neapdedzinieties.

Ja jums beidzies acu laineris, izmantojiet skropstu tušu

 

Skropstu tuša nāks palīgā tad, ja jums beidzies acu laineris. Vienkārši pasmērējiet lainera galiņu pret skropstu tušu un droši zīmējiet savu acu kontūru.

Zobu birste palīdzēs atbrīvoties no liekās skropstu tušas

 

Ar zobu birstes palīdzību tiešām iespējams atbrīvoties no liekās skropstu tušas. Pats par sevi saprotams, ka pēc tam zobu birstīti izmantot vairs nevarēs.

Ja jums beidzies vaigu sārtums, izmantojiet lūpu krāsu

 

Lūpu krāsa vaigu sārtumu vietā ir ar laiku pārbaudīta vērtība. Pats galvenais nosacījums ir izvēlēties pienācīgo toni, lai tas neizskatītos nedabīgs.

Zilos lokus zem acīm noņems sarkanā lūpu krāsa un pa virsu uzklāts kontūrzīmulis

 

Šis paņēmiens noteikti nenes labus rezultātus. Neskaitot to, ka pēc tam būs nepieciešams aizklāt sarkano krāsu, pēc tam jums būs nepieciešamas ļoti daudz mitrās salvetes vai kosmētikas noņēmēja, lai atbrīvotos no taukainās lūpu krāsas.

Lai acu līniju nebūtu jāpārtaisa vairākas reizes, izmantojiet karoti

 

Ļoti labs padoms – iesakām pamēģināt arī jums. Pats galvenais nosacījums – lai netrīc rokas.

Lai saprastu vietu, no kuras jāsāk klāt vaigu sārtums, pie deguna pielieciet vidējo un rādītāja pirkstu

Šādā veidā tiešām iespējams atrast vispiemērotāko vietu, no kuras sākt klāt vaigu sārtumu. Izmēģiniet arī jūs!

Neaizmirstiet padalīties arī ar saviem draugiem!

Avots: adme.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru