Megana Mārkla izraisīja strīdu starp princi Hariju un Deividu Bekhemu…

Megana Mārkla turpina saraut saites ar Lielbritāniju. Šoreiz sportiskās hercogienes nežēlastībā krita Bekhemu ģimene. 

LASI VĒL: Keita Midltone a-la Merilina Monro: vējš pacēla hercogienes kleitu princeses kāzās – foto

Bet viss sākās tik labi.

Pirms diviem gadiem, kad Megana tikko bija pārcēlusies uz Angliju un iekārtojusies galvaspilsētā, viņa atrada sev draudzeni Viktorijas Bekhemas personā. Un tas bija saprotams. Harijs un Deivids ir labi draugi, bet leģendārā futbolista sieva Viktorija – atzīta stila ikona un galvenā miglainās Lielbritānijas modes dāma.

Pāris bija viens no godājamākajiem un apspriestākajiem viesiem Saseksas hercogu kāzās.

Viktorija bija priecīga paņemt amerikāņu aktrisi savā aizbildniecībā, un ieteica viņai meistarus, lai veiktu parastas meiteņu skaistumprocedūras.

Bet, protams, visur esošie žurnālisti uzzināja pr sarakstu, ko Viktorija ir iedevusi Meganai, un tādēļ arī Meganai radās ne pārāk labs iespaids tieši par draudzeni. Tieši bijušo “pipariņu” hercogiene turēja aizdomās par informācijas nopludināšanu.

Megana, protams, aizgāja sūdzēties pie vīra  un lūdza pārrunāt ar Deividu izveidojušos situāciju. Saruna starp vīriešiem izvērtās, protams, ārkārtīgi neveikla.

LASI VĒL: Žurnālisti uzraka, ko Megana Mārkla pirms 4 gadiem rakstīja par Keitu Midltoni

Pēc tā attiecības starp draugiem kļuva manāmi vēsākas.

“Harijs vienmēr ir gatavs aizstāvēt Meganu, tāpēc viņš nolēma, ka nekavējoties ir jāsazinās ar pašu Deividu”, – izdevniecības The Sun citā tuvu stāvošas personas vārdus.

Tā kā Meganai ir liela ietekme ne tikai uz attiecībām ar Harija ģimeni, bet arī ar draugiem, pat, ja draudzība tika izveidota vēl ilgi pirms viņas parādīšanās prinča dzīvē.

No kā gan vēl nāksies atteikties princim Harijam, lai nodrošinātu mieru un sievas labklājību?

avots: zhenray.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru