Medus ar kurkumu: pasaulē spēcīgākais antibiotiķis, kura iedarbību pat ārsti līdz galam nespēj paskaidrot

Pētījumi pierāda, ka kurkumīns palīdz šūnām izdzīvot smaga iekaisuma gadījumā.

Tāpat šī viela aizsargā cilvēka DNS. Tas labvēlīgi ietekmē vairāk nekā 700 cilvēka organismā esošos gēnus un ārstē vairāk nekā 160 veselības problēmas. Tā pretiekaisuma īpašības palīdz ārstēt tādas slimības kā osteoartrītu.

Daudzi eksperti apstiprina, ka kurkuma var palīdzēt ārstēt problēmas ar elpošanu un ar nierēm, ar autoimūniem traucējumiem, kā arī neiroloģiskām problēmām. Tas satur savienojumu, kuru sauc par turmeronu – tas spēj cīnīties pat ar Alcheimera slimību. Tas var pastiprināt cilvēka smadzeņu darbības spējas un atjauno smadzeņu šūnas.

Tā kā kurkumai piemīt ļoti spēcīgas pretiekaisuma spējas, tā var lieliski noderēt dažādu vēža veidu ārstēšanā, piemēram, kuņģa vēža, krūšu, plaušu, aknu un resnās zarnas. Tai piemīt daudz labāka iedarbība par ķīmijas terapijām, jo tā neskar veselās ķermeņa šūnas, kamēr iznīcina ļaundabīgās.

Vislabākā iedarbība kurkumai ir tad, kad tā tiek lietota kopā ar medu.

Šī kombinācija var palīdzēt cīņā ar visdažādākajām baktērijām. Palūkojiet, kāds ir pagatavošanas process.

Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 1 ēdamkarote kurkuma pulvera
  • 100 g medus

Pagatavošana:

Sajauciet šīs sastāvdaļas stikla trauciņā. Katru stundu lietojiet pa vienai tējkarotei šī maisījuma tad, ja jums ir saaukstēšanās vai gripa. Otrajā dienā lietojiet pa vienai tējkarotei šī maisījuma ik pa divām stundām. Vēl nākamajā dienā šo pašu devu lietojiet vien trīs reizes dienas laikā. Noteikti nenorijiet šo maisījumu uzreiz! Tam vajadzētu lēnām izkust mutē. Droši dzeriet šo maisījumu kopā ar tējas tasi, lai panāktu vēl labākus rezultātus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru