Medus-apelsīnu pīrāgs ar iebiezināto pienu! Šis pīrāgs garšo visiem… Tas ir neprātīgi gards

Pagatavošana:

Gatavojam mīklu. Sviestu izkausēt un atdzesēt. Olu samaisiet ar cukuru, vaniļas cukuru un medu.

Turpat pievienojiet skābo krējumu un sviestu.

Pievienojiet miltus ar cepamo pulveri un samaisiet elastīgu mīklu.

Izrullējiet mīklu pa visu cepamplāti un ielieciet iepriekš uzkarsētā krāsnī uz 175 grādiem aptuveni uz 8 minūtēm, bet ir jāskatās līdzi tam, kā mīkla paliek brūna.

Ja pārcepsiet, tad mīkla būs ļoti trausla. Е

Gatavojam krēmu: iebiezinātu pienu ar slotiņas palīdzību sakuļam kopā ar apelsīnu sulu un skābo krējumu.
Šeit var regulēt krēma

Gatavo mīklu karstu sadaliet uz divām daļām un apgrieziet nelīdzenās daļas, saglabājot atgriezumus apbēršanai.

LASI VĒL: Glāze ievārījuma, soda un kefīrs – patiešām ātrākā un gardākā kūka!

Uz mīklas uzlieciet krēmu.
Pēc pāris stundām apberiet mīklas ar sasmalcinātajiem mīklas atlikumiem.

Pēc tam, kad krēms ir labi iesūcies mīklā – tā ir kļuvusi mīksta (labāk tam veltīt ne mazāk par 8 stundām), sagrieziet to porcijās.
Iedod šo recepti arī saviem draugiem, lai arī viņi pamēģina šos pīrādziņus uztaisīt.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru