Mazpazīstami veidi, kā nomierināt raudošu mazuli, kas patiešām darbojas

Nomierinoša kājiņu masāža

Mazulīši ir daudz jūtīgāki uz masāžu, nekā pieaugušie. Mazajam cilvēciņam var veikt pilnu masāžu ar nomierinošu glaudīšanu, kā arī kājiņu masāžu. Uz mazulīša pēdas ir apgabali, kuras palīdzēs viņu atslābināt.

Galvnenais ir ievērot vienkāršus ieteikumus:

  • Paņemiet rokās abas kājiņas, ar plaukstām maigi noturiet pēdiņas, apķerot potīties, bet masējiet ar īkšķiem.
  • Masāžu sāciet pēdas vidusdaļā, pakāpeniski virzoties iesākumā uz augšu, un pēc tam uz leju.
  • Īpaši rūpīgi masējiet mazos pirkstiņus, lai nenodarītu pāri

Mantra “OM”

Daniels Eizenmans, jaunais tēvs no Kalifornijas, savā sociālā tīkla Facebook profilā ir ievietojis video, kā vinš nomierina savu raudušo mazo meitiņu ar mantru “Om”. Video ir savācis vairāk par 41 miljonu skatījumiem un 407 tūkstoši ar video ir dalījušies.

Viltība slēpjas tajā, ka mantras skaņa mazulim atgādina skaņas, kādas viņš dzirdēja vēl mātes dzemdē. Ja “Om” jūsu bērnam nestrādā, pamēģiniet viņam ieslēgt sirdspukstu vai tā saucamo “dzemdes skaņu”, ko var atrast lielākajā daļā mobilo aplikāciju ar nomierinošām skaņām mazuļiem.

Muzikālie instrumenti

Ja jums ir kāds mūzikas instruments, tad maksimāli izmantojiet šo priekšrocību. Protams, kad jūs esat ar bezmiegu nomocīts vecāks, jums diez vai ienāks prātā doma muzicēt, bet mazulim tas var izrādīties ļoti noderīgi. Mūzikas pozitīvā ietekme uz bērniem nav noslēpums nevienam, bet ir jāatceras, ka “dzīvajiem” instrumentiem ir priekšrocība pār ierakstu.

Piemēram, jaunais tētis Napa Pisut savā YouTube kanālā ir padalījies ar veidiem, kā viņš kopā ar sievu nomierina savu raudošo meitiņu, un starp tiem ir arī ģitāras spēlēšana. No mūzikas skaņām mazulīte apklust burtiski pāris sekunžu laikā.

Šūpošana uz vingrošanas bumbas

Ja jūsu mazulis negrib šūpoties šūpulīti vai gultiņā, bet uz rokām viņu pārāk ilgi šūpot nav iespējams, vai arī vienkārši ir grūti, tad pamēģiniet mazulīti pašūpināt uz vingrošanas bumbas. Paņemiet bērniņu uz rokām un kopā ar viņu apsēdieties uz bumbas. Var bērniņu turēt uz rokām, vai arī, nemainot roku stāvokli, nolikt uz ceļiem, lai viņa svars pārceltos uz jūsu kājām, un nevis rokām, kuras ātri nogurst. Un sāciet viegli šūpoties uz bumbas. Tempu un augstumu var izvēlēties pēc izvēles.

Daudzas mammas izmanto šo viltību: gan mazulis ātrāk nomierinās, gan vecākiem ir daudz vieglāk viņu šūpot. Pie viena var arī nedaudz tonizēt muskuļus. Šī metode lieliski strādā gan tad, ja jūs vēlaties mazuli nolikt gulēt, gan arī, lai vienkārši viņu nomierinātu.

Vai jums ir savas viltības, kā ātri nomierināt raudošu mazuli?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru