Mana kaimiņiene cieti iepērk maisiem. Kad es uzzināju, kam viņa izmanto, darīju tāpat!

Attīra taukainus pleķus

Ja gadījumā jums uz drēbēm vai dīvāna auduma radies taukains pleķis, droši ņemiet talkā kartupeļu cieti. Pagatavojiet speciālu tīrāmo līdzekli no 50 ml ūdens un četrām ēdamkarotēm kartupeļu cietes. Sajauciet šīs sastāvdaļas līdz viendabīgas masas iegūšanai, uzklājiet pastu uz netīrā pleķa un atstājiet to uz visu nakti. Kad pasta būs izžuvusi, notīriet to. Ja jūs tīrāt dīvānu, varat pēc tam vienkārši izsūkt ar putekļsūcēju.

Novērš nepatīkamu aromātu

Tas attiecas uz jūsu apaviem. Ja vēlaties ātri atbrīvoties no nepatīkamiem aromātiem un tajā pašā laikā netērēt lieki naudu dārgiem aromātiskiem līdzekļiem, kartupeļu ciete būs viens no labākajiem risinājumiem. No rīta jūs ar putekļsūcēja palīdzību varat vienkārši atbrīvoties no cietes. Iedarbība ir patiešām laba.

Atvieglo drēbju gludināšanu

Ja jums dikti nepatīk ilga drēbju gludināšana, sajauciet 2 glāzes ūdens ar 1 tējkaroti kartupeļu cietes un ielejiet to gludekļa ūdens nodalījumā. Apsmidziniet drēbes pirms gludināšanas, jo tā jūs sev atvieglosiet šo procesu.

Atbrīvo no pelējuma uz grāmatām

Izmantojiet nelielu daudzumu cietes, lai apbērtu ar to grāmatas. Tas ne tikai uzsūks lieko mitrumu, bet arī novērsīs nepatīkamos aromātus un atbrīvos no pelējuma.

Drēbju tīrīšanai

Turklāt to dara daudz labāk par speciālajiem mazgāšanas līdzekļiem. Paņemiet plastmasas maisiņu un ielieciet tajā drēbes, kuras nepieciešams mazgāt. Ieberiet maisiņā divas glāzes kartupeļu cietes. Maisiņu aizsieniet ciet un pāris reizes kārtīgi sakratiet. Kad ciete būs vienmērīgi izklājusies pāri visiem apģērba gabaliem, atstājiet maisiņu uz visu nakti šādi. Kad jūs nākamajā dienā pārbaudīsiet drēbes, tās būs tīras.

Atsiet mezglus

Jūs par ciešu sasējāt mezglu un nespējat to dabūt vaļā? Apberiet to ar nelielu daudzumu cietes. Būsiet pārsteigti, ka jums izdosies vienā rāvienā atsiet to vaļā. Turklāt tas notiks ātri un ieekonomēs jūsu laiku.

Attīra apdari

Lai jūsu mēbeles vienmēr būtu kā jaunas, tās nepieciešams regulāri tīrīt. Lai to darītu, sajauciet vienu glāzi ūdens ar vienu ēdamkaroti kartupeļu cietes. Uzklājiet masu uz auduma un vienkārši mazliet ieberziet.

LASI VĒL: Šo lietu nevar uzglabāt mājās! Piesaista nabadzību un pagrimumu!

Kā jūs redzat, tad kartupeļu cietes izmantošanas iespējas ir bezgalīgas. Jūs varat to droši izmantot ne tikai pārtikas gatavošanai, bet arī mājas uzkopšanai.

Neaizmirstiet dalīties ar informāciju arī ar citiem!

Avots: vrutmilife.com 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru