Mājās ilgi viss nebija kā nākas, līdz omīte ieteica ŠO! Tagad viss ir vislabākajā kārtībā!

Kā atbrīvot savu māju no negatīvas enerģijas?

Personīgās enerģētikas attīrīšana

Arī jūs paši varat kļūt par negatīvās enerģijas ienesēju savās mājās. Lai attīrītu savu enerģētiku, nepieciešams doties dušā. Taču ne parastā dušā – jums ir jāmazgājas ar sāli. Tieši sāls ir produkts, kas spēj uzsūkt enerģētiku un pēcāk, līdz ar skalošanu, aizvadīt to prom.

Kad dosieties dušā, kārtīgi iemasējiet savu ķermeni ar parasto sāli un pēcāk rūpīgi visu noskalojiet. Šajā brīdī jums ir jābūt ļoti mierīgiem un domām jābūt vērstām uz to, ka vēlaties atbrīvoties no visa negatīvā. Ticiet man, pēc šādas procedūras sajūta būs fantastiska un viss uzreiz kļūs daudz gaišāks.

000

Atbrīvojiet māju no visa nevajadzīgā

Jebkura lieta ir spējīga saglabāt atmiņas un uzkrāt apkārt esošo enerģiju. Tieši tādēļ no šādiem priekšmetiem nepieciešams pēc iespējas ātrāk atbrīvoties. Īpaši jau tādēļ, ja ar tiem ir saistītas nepatīkamas atmiņas. Atcerieties – viss, ko jūs nelietojat ilgāk par gadu, spēj uzglabāt negatīvu enerģiju.

Pirms sāksiet atbrīvoties no nevajadzīgām lietām, izveidojiet mājās caurvēju, lai vējš aizpūš telpā esošo negatīvismu. Uzvelciet mugurā parastas mājas drēbes, nevelciet nekādas rotaslietas un esiet neitrālā garastāvoklī. Atbrīvojieties no jebkādiem sasistiem traukiem – pat tādiem, uz kuriem ir tikai skrambiņa. Tāpat nedrīkst traukus glabāt netīrus. Arī ar apģērbiem ir tā – vai nu aizvediet to salabot, vai izmetiet ārā. Noteikti sekojiet līdzi pulksteņiem, jo tie nekādā gadījumā nedrīkst apstāties.

LASI VĒL: Sīpola aizsardzība pret slimībām, ļaunu aci un negatīvo enerģiju

Tagad ķerieties klāt spoguļiem: ar mitru salveti sāciet tos tīrīt pulksteņa rādītāja virzienā tik reižu, cik gadu ir spogulim. Ja skaitli neatceraties, tad veiciet 13 apļus. Ja mājās ir veci spoguļi vai tie palikuši no iepriekšējiem saimniekiem, no tiem nepieciešams atbrīvoties.

0000

Smidzināšana vai kvēpināšana

Sagatavojiet trauciņu ar izkusuša ledus vai svēto ūdeni, taču nekādā gadījumā ne krāna ūdeni. Uzmanīgi apsmidziniet ar šādu ūdeni visu dzīvokli un nomazgājiet ar tādu ūdeni rokas. Pēc tam aizdedziniet sausas asinszāles zariņus un iznesiet to cauri visas dzīvesvietas stūriem.

00000

Attīrīšana ar sveces palīdzību

Būs nepieciešama baznīcas svece. Ņemiet šo sveci un tai pa virsu uzlieciet no balta papīra izgrieztu aplīti. Aizdedziniet sveci un sāciet kustību no ieejas durvīm – galvenajiem negatīvo enerģiju vārtiem. Ar sveci apstrādājiet visas durvis, neaizmirstot par rokturiem un zvana pogu – iekšējo durvju daļu tāpat. Tālāk virzieties pa mājas perimetru pulksteņa rādītāja virzienā. Īpašu uzmanību pievērsiet logiem, spoguļiem, stūriem, pakaramajiem, kā arī televizoriem un datoriem, jo uz tiem uzglabājas ārkārtīgi daudz enerģētisko netīrumu. Pēc šīs procedūras veikšanas uz aplīša būs sakrājies parafīns. Visu to nepieciešams nekavējoties izmest laukā, nekādā gadījumā neuzglabājot to mājās.

000000

Roku mazgāšana pēc tīrīšanas

Līdzko būsiet pabeiguši visus rituālus, nepieciešams kārtīgi nomazgāt rokas ar ziepēm. Pēc tam nomazgājiet tās ar sāli un gaidiet tik ilgi, līdz nožūs pilnībā. Tad izkustiniet pirkstus un pēcāk arī izberzējiet plaukstas (atkal pulksteņrādītāja virzienā) un tad nokratiet rokas. Tādā veidā atbrīvosiet sevi no negatīvisma, kādu uz rokām uzkrājāt tīrīšanas laikā.

0000000

Atkārtota tīrīšana

Lai pārbaudītu, vai tīrīšana ir noritējusi veiksmīgi, pēc trīs dienām iededziet sveci un ļaujiet tai līdz pusei nodegt. Aplūkojiet izkusušā vaska formu: ja tas ir neglīts un tumšs, tad mājas attīrīšanu nepieciešams veikt atkārtoti. Ja parafīns būs gaišs un tīrs, tad mājas attīrīšana noritējusi veiksmīgi. Mājas attīrīšanas procedūru nepieciešams veiks 1 – 2 reizes gadā. Biežāk to jāveic tad, ja gadījumā kāds ir nomiris vai ciemos ieradušies nevēlami ciemiņi.

LASI VĒL: Vecmāmiņu burvestības: Negatīvās enerģijas noņemšana ar jēlas olas palīdzību

00000000

Ko darīt profilaksei?

Zvana skaņa

Gan virs mājas durvīm, gan citviet māja uzlieciet mazus zvaniņus. Ir pierādīts, ka zvaniņu skaņa spēj aizbaidīt negatīvas parādības un labvēlīgi ietekmē cilvēka veselību.

000000000

Dedziet sveces

Ik pa laikam mājās dedziniet sveces. Varat to darīt pie vakariņu galda vai arī vannas istabā relaksējoties. Uguns attīrošās īpašības nevar salīdzināt ne ar ko citu!

0000000000

Virsmu tīrīšana ar mitrām lupatiņām un telpu vēdināšana

Uzturiet savu māju tīru, katru nedēļu veicot tīrīšanu ar mitrām salvetēm lai lupatiņām. Laicīgi izmetiet ārā miskasti. Ik pa laikam atveriet vaļā arī logus un durvis, lai izveidotos caurvējš.

00000000000

Paņemiet kaķi

Jā, tieši kaķi spēj pasargāt māju no negatīvas enerģijas. Jau no seniem laikiem šiem dzīvniekiem piemitušas maģiskas īpašības.

000000000000

Varētu būt, ka jums šis šķitīs smieklīgi, jo tomēr dzīvojam 21. gadsimtā. Taču negatīvi nosvērti cilvēki var tik pat negatīvi uzlādēt arī sev apkārt esošos priekšmetus un cilvēkus. Turklāt – jūs nekad nezināt, ko jums vēlē cilvēki, kas ieradušies ciemos. Nepažēlojiet laiku un attīriet savu dzīvesvietu – jūs tiešām to nenožēlosiet!

Novēlām jums laimi! Noteikti pastāstiet par šo metodi arī citiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru