Mainīts laiks Pasaules valcēniešu saietam

Jau šī gada februāra mēnesī ziņojām, ka pēc 5 gadu pārtraukuma, nākamgad Valkā vērienīgi notiks Pasaules valcēniešu saiets.

Šodien, 23. augustā, Valkas novada domē tikās pasākuma organizētāju darba grupa, kurā tika nolemts, ka saiets norisināsies no 2020. gada 31. jūlija līdz 2. augustam, kas ir par nedēļu ātrāk nekā iepriekš tika ziņots.

Pasākuma norises laika izmaiņas tika veiktas, lai pasākums norisinātos kopīgi ar Valkas pilsētas kapu svētkiem, kas ļautu cilvēkiem arī no tālākām pasaules vietām apvienot šos notikumus vienā ceļojumā.

Šajā laikā pilsētā plaši tiks atzīmētas arī Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas 100 gadu un Valkas Mākslas skolas 30 gadu jubilejas.

Skolu ēkas būs atvērtas apmeklētājiem, kas ļaus bijušajiem skolu absolventiem ne tikai satikt bijušos klases biedrus, bet arī apskatīt un novērtēt izremontētās un skaistās skolu klašu telpas.

Darba grupā tika izveidots pasākumu plāna skelets un tiek plānotas aktivitātes vairāku dienu garumā visā Valkas pilsētā. Būs tirdziņš, aktīvais sporta pikniks, domnīca, izstādes, balle un citi interesanti notikumi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru