Lūk, ko nozīmē šīs divas bedrītes uz sievietes muguras krustu zonā

Vīrieši sen ievērojuši divu mīļu bedrīšu īpašnieču īpašo pievilcību. Zinātnieki pat aprēķinājuši, ka tās papildina par 20% sievietes seksualitāti!

To skaistumu un izsmalcinātību pirmie ievēroja senie grieķi un nodēvēja šos padziļinājumus par Venēras bedrītēm. Un tas viss tikai tāpēc, ka tāda sievietes figūras īpatnība piedod tai īpašu izteiksmīgumu un izsmalcinātību.

Visas civilizētās cilvēces vēstures laikā skulptori, dzejnieki un mākslinieki iedvesmojušies un apdziedājuši šo dažu skaistuļu īpatnību. Bet ar to arī sabiedrības interese par šo seksuālo anatomisko atšķirību aprobežojās. Tā bija līdz 21.gadsimta sākumam, kamēr pie jautājuma neķērās mediķi.

Kā izrādījās, mīļās bedrītes ir izvietotas iegurņa kaulu savienojuma vietā. Tās norāda uz labu asinsriti un labu veselību kā vīriešiem, tā arī sievietēm. Tādas sievietes parasti viegli dzemdē bērnus, bez jebkādiem sarežģījumiem. Tāpat arī pastāv pētījumi, ka sievietēm ar bedrītēm uz muguras ir vieglāk sasniegt orgasmu! Turklāt šīm laimīgajām mēdz būt daudzkārtīgie orgasmi – gribēta, bet ne pārāk bieži sastopama parādība.

Tāpēc šī vieta pilnīgi pamatoti skaitās ļoti seksuāla, bet tās īpašnieces – vissaldkaislīgākās mīļākās.

avots: nastroenie.plus

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru