Lūk, ko dara katra zodiaka zīme, kad tai ir skumji

Auns

Viņi sataisa sev pilnu darba grafiku, lai visu laiku būtu nodarbināti. Viņi cenšas vairāk strādāt. Viņi mazāk guļ, vairāk trenējas – reizēm pat daudz vairāk, nekā patiesībā vajadzētu. Viņi cenšas pēc iespējas vairāk novērst savu uzmanību no domām.

Vērsis

Viņi atgriežas pie draugiem, ar kuriem viņi jau bija zaudējuši kontaktus. Parasti attaisnojas, ka bija ļoti aizņemti vai piedzīvoja grūtus laikus. Viņi jautā jums, kā jūtaties, jo cer, ka sagaidīs no jums patiesu atbildi. Viņi nevēlas ierasties pie jums ciemos ar savām problēmām, tādēļ viņi cer, ka jūs izvilsiet tās ārā no viņiem.

Dvīņi

Viņi sniedz neviennozīmīgas atbildes uz jautājumiem par viņu dzīvi. Viņi “joko” par to, ka vēlas nomirt, un nevēlas runāt par savām problēmām. Visbiežāk viņi cenšas aizmirst par savām problēmām, tādēļ sarunas tematu laiski noved prom no sevis.

Vēzis

Viņi mākslīgi smaida un smejas caur zobiem. Viņi apgalvo, ka viss ir vislabākajā kārtībā. Vēži nevēlas, lai kāds lieki satrauktos par viņiem.

Lauva

Viņi dusmojas un satraucas par sīkumiem. Viņi saskumst pat pēc tam, kad ir noskatījušies skumju reklāmu vai filmu. No malas šķiet, ka viņu emocijas ir pēkšņas un no zila gaisa, jo tikai viņi paši zina patieso iemeslu, kādēļ saskuma.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru