Lūk, ko dara katra zodiaka zīme, kad tai ir skumji

Jaunava

Viņi ir vienmēr noguruši un parasti izdomā visdažādākās atrunas, kādēļ viņi nevar doties ar jums pastaigāties. Viņiem nav vēlme satikties ar draugiem vai darīt to, kas patīk. Jaunavas vienkārši vēlas vienatnē ar sevi atpūsties.

Svari

Viņi vienmēr pajautā, vai jums kaut ko vajag, un parasti darīs visu, kas nepieciešams, lai jums palīdzētu. Svari attiecas pret jums kā pret karalisku personu, kā arī ļauj pret sevi izturēties kā pret kalpiņiem. Viņi cenšas risināt citu cilvēku problēmas, jo tā ir vieglāk, nekā risināt savējās.

Skorpions

Viņi dzer, nolādē to cilvēku, kas viņus aizvainoja, un laiž savas emocijas vaļā, tā vietā, lai noturētu tās sevī.

Strēlnieks

No malas šķiet, ka viņi ir padzīti no sabiedrības. Strēlnieki sāk vairāk ēst un mazāk smaidīt. Viņi daudz biežāk laika sāk pavadīt internetā, tā vietā lai dzīvē komunicētu ar cilvēkiem.

Mežāzis

Viņi pārtrauc atbildēt uz telefona zvaniem, īsziņām un e-pastiem. Viņi paliek mājās vairākas dienas pēc kārtas. Viņi knapi kustās. No gultas pieceļas tika darba dēļ, vai tādēļ, ka savajadzējies uz tualeti.

Ūdensvīrs

Viņi ārkārtīgi skaļi klausās mūziku. Viņi stāsta pašiznīcinošus jokus. Viņi sāk rakstīt, zīmēt un redzēt briesmu lietas. Ūdensvīri pārstāj it visā saskatīt labo, šādi pārvēršoties par neglābjamiem pesimistiem.

Zivis

Viņi parasti cilvēku starpā kļūts daudz klusāki kā parasti. Zivis pazūd no sociālajiem tīkliem. Viņi reti kad atbild uz zvaniem un ziņām, reizēm pat pilnībā ignorē ārpasaules centienus ar viņiem sazināties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru