Lūk, kas jūs briesmīgi tracina, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Svari

Jūs tracina netaisnība. Ja cilvēks dabū labu darbu tikai tādēļ, ka viņš ir priekšnieka dēls, nevis kvalificēts darbinieks; kad bagātie kļūst tikai bagātāki, bet nabagi – nabagāki; kad jūs neiegūstat no dzīves visu, ko vēlaties.

Skorpions

Jūs nespēj nekas cits tā satracināt, kā ignorēšana. Jūs esat gatavi piecelties kājās un skatīties aci pret aci cilvēkam sejā, lai tikai tas sāktu runāt.

Strēlnieks

Jums slikti metas no nodevības, netaisnības, tenkām un manipulācijām. Jūs esat ļoti patiess cilvēks, tādēļ netaisnības izraisa jūsos dusmas.

Mežāzis

Jūsu asinis teju vārās, ja cilvēki neizturas pret jums tā, kā jūs izturaties pret viņiem. Jūs izvedīsiet viņus caur septiņiem elles lokiem, lai viņi saprastu, ko viņi ir patiesībā pelnījuši.

Ūdensvīrs

Jūs ciest nevarat sliktu apkalpošanu. Piemēram, kad restorānā viesmīle jūsu ēdienu nes veselu stundu, vai arī, kad kasiere aiziet no kases veselu pusstundu, atstājot jūs gaidīt ar visiem produktiem rokās.

Zivis

Jūs teju nekas nespēj nokaitināt. Taču tas nenozīmē, ka jūs nedusmojaties. Patiesībā, jūs bieži vien traki dusmojaties nezināmu iemeslu dēļ. Pat jūs paši nevarat saprast, kas tieši izvedis jūs no pacietības.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru