Lūk, kāpēc es novācu visus magnētiņus no ledusskapja! Un pilnīgi noteikti jūs darīsiet tāpat

Uztaisīji modernu remontu, bet vecais ledusskapis ir kā baļķis acī? Nesteidzies to izmest, jo pastāv daudzi un dažādi veidi, kā lēti un oriģināli pārvērst to par fascinējošu ledusskapi. Lūk, 8 fantastiskas idejas!

Ko darīt ar veco ledusskapi?

Spilgta uzlīme
Tas ir visvienkāršākais un ātrākais veids, kā izkrāšņot ledusskapi. Uzlīmju dažādība ļauj izvēlēties vispiemērotāko bildi jebkuram interjeram.

Dekupāža

Ledusskapja dekorēšana ar dekupāžas palīdzību prasa noteiktas iemaņas un pacietību. Toties rezultāts būs lielisks. Tici, ar tādu radošu ledusskapi leposies jebkura saimniece.

Nokrāsošana
Atjaunot apnikušo krāsu – tas vienmēr ir pareizais lēmums. Var izvēlēties tādu nokrāsu, lai pastiprinātu interjera detaļas. Pirms  ledusskapja krāsošanas ir jāsagatavo tā virsma.
Tapetes
Kad atjaunošanai nav ne laika, ne naudas, tad tiek izmantots viss, kas ir pa rokai. Vecas tapetes ir tieši tas, kas vajadzīgs. Ātri, viegli, un galvenais lēti.


Fotogrāfijas
Izkrāso ledusskapi ar atmiņām. Izdrukā mīļākās fotogrāfijas un pilnībā apklāj ar tām visu ledusskapi. Lieliska ideja tiem, kuriem patīk reizi pa reizei ieslīgt atmiņās.
Tāfele
Ledusskapis, kas aplīmēts ar tāfeles papīru, ir ne tikai stilīgs, bet arī praktisks. Uz tā virsmas var atstāt piezīmes, paziņojumus, pierakstīt receptes, zīmēt.
Spogulis
Interesants spogulis uz ledusskapja durvīm pārvērtīs ne tikai ledusskapi, bet vizuāli padarīs virtuvi lielāku.
Koka imitācija
Ar krāsas un dekoratīvo līstīšu palīdzību no vecā ledusskapja paši ar savām rokām varat uztaisīt īstu mākslas objektu. Tāds risinājums noderēs vintage stila virtuvēm ar koka mēbelēm. 
Lūk, kā ar lētu materiālu un fantāzijas palīdzību līdz nepazīšanai var pārvērst ledusskapi. Viesiem neienāks ne prātā, ka šai tehnikai ir 10, vai pat visi 20 gadi.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru