Lūk, kāds viņš būs vīrs, balstoties uz viņa zodiaka zīmi!

Svari

Svari ir diplomātiski vīri. Jūs nekad nestrīdēsieties ar Svariem. Viņi ir līdzsvaroti, taisnīgi un ātri vien noregulē kaut kādas nesaskaņas, kas radušās jūsu starpā. Svari ir gudri un zina, ka pasaulē jādzīvo mierīgi, tādēļ viņi tieksies pēc harmonijas it visā, kas viņus iekļauj. Tas būs tas vīrietis, kuru jūsu mamma apstiprinās kā labu un derīgu.

Skorpions

Vīrs Skorpions būs ārkārtīgi kaislīgs. Viņš atklās jums jaunus attiecību rakursus. Viņa iekšējā uguns jūs ārkārtīgi atspirdzinās. Ar viņu jums nekad nebūs garlaicīgi, jo katra tikšanās būs kā jauns piedzīvojums. Viņš pārpildīs jūsu dzīvi ar kaisli un romanci, turklāt būs jums līdzās, neskatoties ne uz ko.

Strēlnieks

Strēlnieku vīri ir īsti optimisti. Viņi visur saskatīs pozitīvo pat tad, ja to reizēm ir tik grūti atrast. Kad kaut kas neiet kā nākas, viņš jums parādīs, ka viss nemaz nav tik slikti. Viņš ļaus jums saredzēt pasauli jauku un saulainu pat tad, ja pie apvāršņa savelkas negaisa mākoņi. Strēlnieki ir neatkarīgi un aizņemti, taču jums laiku vienmēr spēs atrast.

Mežāzis

Mežāža vīri ir īsti ģimenes cilvēki. Viņiem nav nekā svarīgāka pasaulē par savu ģimeni. Viņam ģimene ir pats svarīgākais, tādēļ viņš darīs visu, lai nostiprinātu ģimeniskās saites. Jums nekad nenāksies aizdomāties par viņa prioritātēm, jo viņš vienmēr parādīs jums, kas viņam ir pats svarīgākais. Tā esat jūs!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir ļoti pacietīgs vīrs. Viņš nekad nezaudēs savaldīšanos vai neuzsāks strīdu. Viņa pacietības mērs ir teju bezgalīgs. Viņš ir lielisks piemērs mieram un līdzsvaram. Viņš skandāla laikā nesacels brēku, bet gan rīkosies un izturēsies ļoti mierīgi un saprātīgi. Viņš ļaus jums justies drošībā. Ja jūs cerējāt satikt savu mūža mīlu, tad jūs tādu jau esat atraduši.

Zivis

Vīrs Zivis ir tāds, kuram nav ne kripatiņas egoisma. Viņš vienmēr ar vislielāko prieku piedāvās savu palīdzību. Viņu uzticība ir pārsteidzoša, un jūs nekad nebeigsiet brīnīties par viņa labsirdību un neaizskaramību. Viņa mīlestība pārņem jūs visu pilnībā, turklāt tai nav iespējams pretoties.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru