Lūk, kāds vecums vīriešiem un sievietēm tiek uzskatīts par pašu laimīgāko!

Pēc 30 vai 40 gadu vecuma vīriešiem iestājas dzīves periods, kurā viņi pārdomā visu līdz šim sasniegto. Vīrieši, kas pret savas dzīves veidošanu attiecas ļoti nopietni, līdz 37 gadu vecumam jūtas par sevi pārliecināti un veiksmīgi. Šādiem vīriešiem jau ir ģimene un stabils darbs, kas noteikti palīdz būt emocionāli daudz stabilākiem un mazāk stresainiem nekā tiem, kas atrodas nemitīgos sevis un dzīves meklējumos.

Īsāk sakot, 37 gadi ir vislabākais vecums tiem, kas zina, ko grib no dzīves un visu jau ir sasnieguši, bet bēdīgs dzīves posms tiem, kas saprot, ka vēl neko nav sasnieguši. Bet kā ir ar sievietēm?

Tas pats Lielbritānijas tirgus izpētes biroja pētījums liecina, ka sievietes vislaimīgākās ir pēc 40 gadu vecuma. Taču daži citi pētījumi liecina, ka sieviete savos 28 gados ir pilnībā apmierināta ar savu seksuālo dzīvi, 29 gados ar savu karjeru, 31 gada vecumā ar savām attiecībām, 32 gados ar savu ģimeni, bet 33 gados sieviete ir apmierināta ar savu finansiālo stāvokli.

LASI VĒL: 10 neparasti fakti par Zivju zīmē dzimušajiem

Izrādās, ka arī pensijas vecumā cilvēki spēj būt patiesi laimīgi! Vīrieši 65 gadu vecumā jūtas apmēram 7 – 8 ballu skalā no 10 ballu sistēmas, bet sievietes šajā pašā vecumā jūtas ap 7,6 ballēm. Parasti tas ir saistāms ar to, ka cilvēki šajā vecumā spēj lepoties ne tikai ar saviem, bet arī ar savu bēru un mazbērnu panākumiem.

Laimes sajūtu nosaka ļoti daudzi faktori, tādēļ dzimumam šajā brīdī nav īsti nekādas nozīmes. Ja cilvēks jūtas veiksmīgs gan ar savu veselību, gan darbu, gan ģimeni, tad noteikti būs arī laimīgs.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru