Lūk, kādēļ viņš ir gatavs jūs precēt, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Auns

Tādēļ, ka jūs viņu pamodinājāt. Jūs izvilkāt viņu no ērtās, taču ārkārtīgi vienmuļās un vienveidīgās, rutīnas. Jūs izaicinājāt viņu un parādījāt, cik patiesībā interesanta var būt dzīve visparastākajos ikdienas brīžos. Viņš ir priecīgs, ka ar jums kopā viņam nekad nebūs garlaicīgi.

Vērsis

Tāpēc, ka blakus jums viņš jūtas kā mājās, un nav svarīgi, kur tas būtu. Jūs parādījāt viņam, ko nozīmē uzticība, mīlestība un ģimene. Viņš nejūtas ne ar vienu citu tik labi, kā ar jums, tādēļ, ka viņš zina – viņš var pilnībā uz jums paļauties un kļūt par daudz labāku personu nekā viņš bija.

Dvīņi

Jūs ienesāt uguntiņu viņa garlaicīgajā un vienmuļajā dzīvē. Pirms jums viņa dzīve bija monotona un neinteresanta. Viņš dienu no dienas darīja vienu un to pašu, nekad neizkāpa ārpus savas komforta zonas, lai pamēģinātu kaut ko jaunu. Viņš vienkārši peldēja pa straumi, nekad netiecās pēc jaunām virsotnēm. Viņš vēlas jūs precēt, jo jūs viņa dzīvei sniedzat enerģiju un dzīvīgumu, kas nozīmē jaunus piedzīvojumus, izaicinājumus un pozitīvu nostāju.

Vēzis

Tāpēc, ka jūs viņam iemācījāt (vai atgādinājāt), kā tas ir būt ievainojamam. Viņš tik ilgi nēsāja cietsirdības, aukstuma un vienaldzības masku – līdz jūs ieradāties viņa dzīvē un parādījāt, ko nozīmē siltums un atvērtība. Ar jums kopā viņš mācās izrādīt savas patiesās jūtas, turklāt būt priecīgs par tām.

Lauva

Jūs uzmundrināt, atbalstāt un satraucaties par viņu vairāk nekā jebkurš cits. Jūs atgādināt viņam, cik svarīgs ir radošums un sevis attīstība. Tieši jūs liekat viņam nekad neaizmirst par sevis attīstību, par nemitīgu izaugsmi savā profesionālajā jomā un finansiālajā statusā. Jūsu kaisle un entuziasms pret dzīvi iedvesmo viņu, tas liek viņam no sirds vēlēties būt ar jums kopā. Jūs nekad neļaujat viņam apstāties pie sasniegtā – jūs mudināt viņu nemitīgi sasniegt citas, daudz augstākas virsotnes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru