Lūk, kādēļ nevienā ātrās ēdināšanas uzņēmumā nevajadzētu pasūtīt dzērienu ar ledu!

KFC:

“Mēs esam šokēti un ārkārtīgi vīlušies par šādiem rezultātiem. Mūsu uzņēmumā ir strikti noteikumi saistībā ar klientu apkalpošanu un higiēnas prasībām. Katru dienu tiek uzkoptas telpas un pārbaudīts, vai viss atbilst sanitārajām normām. Tāpat regulāri tiek pārbaudīti ledus stendi, pārbaudīta pati ledus kvalitāte.

Mēs tūlītēji atslēdzām ledus stendus, lai pārliecinātos par to tīrību un drošību ledus lietotājiem. Tika iztīrītas un dezinficētas visas ledus uzglabāšanas tvertnes.

Lai nerastos nekādi draudi mūsu klientu veselībai, mēs pārbaudījām un pārtīrījām visu Lielbritānijā esošo mūsu uzņēmumu ledus uzglabāšanas stendus, tvertnes, utt.”

Burger King:

“Tīrība un higiēnas prasības ir mūsu uzņēmuma prioritāte.

Pie mums ir ļoti strikti noteikumi, kas panāk to, ka katram klientam tiek nodrošināti droši, ērti un patīkami apmeklējuma mirkļi mūsu uzņēmumos. Mēs cieši sadarbojamies ar Lielbritānijā esošajām franšīzēm, lai arī tur tiktu ievērotas visas normas.

Šī pārbaude sniedz mums iespēju kārtējo reizi pārliecināties par nepieciešamo darbinieku apmācību un daudz nopietnākām pārbaudēm tagad un turpmāk.”

Izmetiet āra ledus skrāpi! Pēc šī paņēmiena vējstikls būs atsalis pāris sekunžu laikā!

McDonald’s:

“Pie mums spēkā ir ļoti strikti noteikumi saistībā ar ledus gatavošanu, uzglabāšanu un izvietošanu, kas attiecas arī uz visiem restorāniem Lielbritānijā.

Mūsu uzņēmumam nav nekā svarīgāka par klientu drošību, tādēļ mēs turpinām uzlabot savu servisu un piedāvātās preces un pakalpojuma kvalitāti. Mēs regulāri veicam pārbaudes, lai pārliecinātos par higiēnas un drošības prasību ievērošanu visos mūsu restorānos.

Mēs ledu gatavojam no dzeramā ūdens, izmantojot speciālus ledus sasaldējošus aparātus. Kā tika pieminēts arī pētījumā, netiek izmantoti speciāli ledus izgatavošanas standarti. Mēs ar lielāko prieku pieņemsim jauninājumus ledus gatavošanas standartos un izmantosim tos arī savā praksē ikvienā mūsu restorānā.”

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

Avots: lifter.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru