Lūk, kādēļ jūs atgrūžat no sevis cilvēkus, balstoties uz jūsu zodiaka zīmi

Jaunava

Jūs baidāties nodarīt viņiem pāri

Nav runa par to, ka jūs tīšuprāt nodarīsiet kādam pāri, vienkārši Jaunavas pēc dabas ir ļoti atklātas un patiesas, kā arī mēdz būt ļoti cietsirdīgas. Jūs ļoti rūpējaties par tiem cilvēkiem, kurus mīlat, taču baidāties, ka jūsu raksturs var viņiem nodarīt pāri. Jūs turat cilvēkus no sevis pa gabalu, jo baidāties, ka sabojāsiet attiecības.

Svari

Jums nepieciešams koncentrēties uz sevi

Svari ir vissociālākā zodiaka zīme no visām, tādēļ viņi atgrūž cilvēkus tikai tad, ja viņiem nepieciešams veltīt laiku sev. Svari bieži vien atiet no sociālām grupām tad, ja viņiem nepieciešams sakārtot pašiem savu dzīvi, kas viņiem ir daudz svarīgāk par cilvēku negācijām. Viņi atrodas nemitīgās pretrunās starp to, ko grib, un to, ko, pēc viņu domām, vēlas citi. Svari atgrūž citus cilvēkus, ja zina, ka viņiem nepieciešams koncentrēties uz sevi.

Skorpions

Jūs izmantojat viņus kaut kam citam, nevis mīlestībai

Skorpioni ir ļoti uzticīgas un patiesas zodiaka zīmes: ja viņi jūs mīl, tad mīlēs mūžam. Lai vai kā, viņi parasti izvairās no cilvēkiem, ja atzīstas, ka vēlas ar viņiem būt kopā, lai pierādītu savu taisnību vai atriebtos. Skorpioni noteikti sevi neveltīts tiem, kurus viņi patiešām nemīl. Aiz viņu skarbā ārējā izskata atrodas patiesa un atvērta dvēsele, kas nekad neieriebs citam cilvēkam savas labklājības vārdā.

Strēlnieks

Jūs jūtaties neapmierināti ar savu dzīvi

Strēlnieki atgrūž no sevis citus cilvēkus tad, ja viņiem nepieciešams pabūt vienatnē ar sevi un savām domām, ja viņiem nepieciešams sakārtot domas, padomāt par savu dzīvi un to, vai viņi tajā ir laimīgi. Strēlniekiem mēdz būt laiki, kad viņiem nepieciešams visu kārtīgi izanalizēt vai arī viņi ir piesaistīti citām attiecībām un cilvēkiem.

Mežāzis

Jūs esat nolaiduši latiņu par zemu

Mežāži izolē sevi no cilvēkiem tad, ja saprot, ka nevēlas turpināt pavadīt laiku ar cilvēkiem, no kuriem viņi jau ir “izauguši”. Mežāžiem ir ļoti dīvaina rakstura iezīme pieņemt savā paziņu lokā visus, bet galu galā saprot, ka viņi nav laimīgi un ir nepieciešams ienest kardinālas izmaiņas savā dzīvē, sākot tieši ar tiem cilvēkiem, kas atrodas viņiem apkārt.

Ūdensvīrs

Jūs jūtat, ka jūs neviens nesaprot

Ūdensvīri netaisās nevienu žēlot un nevēlas pavadīt laiku ar cilvēkiem, kas liek viņiem justies vēl izolētākiem un dīvainākiem, kādi viņi ir patiesībā. Ūdensvīri izjūt dziļu vēlmi būt saprastiem, tādēļ, ja viņi atgrūž cilvēkus, tas nozīmē, ka viņi baidās no tā, ka viņus varētu nepieņemt.

Zivis

Jūs paši piešķirat noteiktus nodomus citu cilvēku darbībām

Zivis atgrūž cilvēkus tad, ja jūt, ka tie vēlas viņiem nodarīt pāri. Kā zināms, Zivis ir pārāk jutīgas un lietas uztver pārāk personīgi. Lai gan viņiem patīk būt mīlētiem, viņi labāk priekšroku dod komfortam un apziņai, ka viņiem neviens nevar nodarīt pāri. Lūk, kādēļ viņiem patīk izrādīt savas jūtas caur mākslu un mūziku.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru