Lūk, kā uzturā jālieto ķirbju sēklas, lai tiktu vaļā no parazītiem, samazinātu holesterīna un triglicerīdu līmeni, novērstu diabētu, aizcietējumus un ne tikai!

Tāpat ķirbju sēklās ir ļoti daudz A vitamīna, kas spēj novērst dažādas acu slimības, īpaši tādas kā makulas deģenerācija un katarakta.

  • Prostatas: ķirbju sēklas tiek uzskatītas par vienu no vislabākajiem dabas ārstēšanas profilaktiķiem, kas ārstē problēmas ar prostatu un urīnizvadsistēmu.

Recepte, kas paredzēta prostatas problēmu ārstēšanai: 150 g veselu ķirbju sēklu (svaigas un neattīrītas) pievienojiet vienā litrā filtrēta ūdens, tad to visu lieciet uz uguns un aptuveni 20 minūtes vāriet. Ļaujiet masai atdzist un pēcāk nokāsiet. Šo dzērienu nepieciešams dzert pa vienai glāzei trīs reizes dienā.

  • Izvada parazītus no organisma: vienai ārstēšanās devai bērniem būs jālieto 100 līdz 150 grami, bet pieaugušajiem 200 līdz 250 grami, ar nosacījumu, ka tie tiek lietoti tukšā dūšā.

Ķirbju sīrups astmas, klepus un bronhīta ārstēšanai!

Sastāvdaļas:

  • 60 g ķirbju sēklu
  • 2 ēdamkarotes dabīga medus
  • 200 ml attīrīta ūdens
  • 20 pilieni propolisa tinktūras

Sajauciet kopā visas sastāvdaļas ar blendera palīdzību. Gala rezultātā jums jāiegūst viendabīga masa.

Lietot nepieciešams pa vienai tējkarotei piecas reizes dienā. To var lietot bērni, kas vecāki par diviem gadiem, taču devai ir jābūt uz pusi mazākai (ieteicams samazināt devu uz pusi bērniem vecumā no 2 līdz 7 gadiem).

Ķirbju sēklu milti pret holesterīnu, triglicerīdiem, cukura diabētu un aizcietējumiem

Sastāvdaļas:

  • Ķirbju sēklas

Ķirbju sēklas uz pāris stundām iemērciet ūdenī, pēc tam noskalojiet. Vēlāk tos būs nepieciešams istabas temperatūrā izžāvēt. Izkaltētas ķirbju sēklas lieciet blenderī un smalciniet tik ilgi, līdz iegūta pulverim līdzīga masa.

Miltus nepieciešams uzglabāt traukā ar aizveramu vāciņu. Ieteicamā diennakts deva ir ne vairāk par trīs ēdamkarotēm ķirbju miltu.

Šos miltus var pievienot gatavām zupām, salātiem vai pat desertiem.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru