Līdzsvara spēks: Ja jūs no kaut kā ļoti baidāties – jūs to arī saņemat

Mēs esam pieraduši, ka dzīvē mēdz būt baltās un melnās joslas, veiksme mainās ar zaudējumu. Tās visas ir līdzsvara pazīmes. Jo kā veiksme, tā arī neveiksme ir līdzsvara izjaukšana. Pilnīgs līdzsvars – tas ir tad, kad vispār nekas nenotiek, bet tā nenotiek.

Vismaz nevienam nav izdevies ko tādu novērot. Pasaulē visu laiku tiek novērotas svārstības: diena-nakts, paisums-bēgums, dzimšana-nāve un tā tālāk. Pat vakumā notiek nepārtraukta elementārdaļiņu dzimstība un anihilācija.

Viens brīdis! Kā veiksme, tā arī neveiksme ir līdzsvara izjaukšana, bet, lai tas nenotikta, lai netiktu izjaukts līdzsvars un netiktu izsaukta līdzsvara spēku vētra, atcerieties par Sargeņģeli, pateicieties par visu viņam.

Pilnīgs līdzsvars – tas ir, kad vispār nekas nenotiek, kas nerīkojas, tas nekļūdās, atceries par visām savām attieksmēm pret slikto un labo, kā gan tu vari zināt, kas ir kas, bet pilnīgs līdzsvars nemēdz būt. Nu, it kā jau arī nemaz tik ļoti nevajag, galvenais ir iemācīties izmantot Transsērfina principus.

LASI VĒL: Lūk, kāpēc Mežāzis ir pati gudrākā zodiaka zīme. Kurš būtu šaubījies!

Ja tu kaut ko ļoti stipri vēlies, tev to atņem. Ja tu ar kaut ko neesi apmierināts, vai negribi, tu to saņem bagātīgi. Spēcīga kaut kā vēlēšanās vai nevēlēšanās, kā arī visas nelīdzsvarotās sajūtas un reakcijas, kas uzlec + vai -, tie visi ir potenciālie līdzsvara spēka vētru izraisītāji.

Vajag sevi pieradināt neveidot šos potenciālos spēkus, tāpēc ir nepieciešams samazināt svarīgumu, bet, lai samazinātu svarīgumu, vajag mainīt savu attieksmi, un tam ir vajadzīgs jūsu pieskatītājs. Kad jūs maināt savu attieksmi, tai līdzi mainās gan domas, gan emocijas, mainās jūsu pasaule un dekorācijas, kuras ir ap jums, viss pārvēršas uz labo pusi.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru