Latvijas olimpiskā komanda “Phjončhana 2018” ielūdz uz grāmatas “Latvija Phjončhanā” atvēršanas svētkiem

Pirmdien – 4.jūnijā, Latvijas Olimpiskā komanda “Phjončhana 2018” aicina uz noslēdzošo tikšanos un grāmatas “Latvija Phjončhanā” prezentāciju, kas pieliks “simbolisku punktu” Phjončhanas ziemas Olimpiskajām spēlēm.

Šī jau būs trīspadsmitā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) grāmata par mūsu labāko sportistu startiem Olimpiskajās spēlēs kopš 1992.gada. Grāmatas atvēršanas svētkos būs iespēja satikt mūsu Olimpisko komandu un vēlreiz pakavēties aizvadītās ziemas spilgtākajos Olimpiskajos notikumos Phjončhanā, kurus tvēruši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.

Svinīgais grāmatas prezentācijas pasākums notiks 4.jūnijā, plkst.13:00, t/c “Spice”, Lielirbes ielā 29, Rīgā (zonā pie 1.stāva informācijas centra).

Olimpiskās grāmatas prezentācija būs publiski atvērta ikvienam Olimpiskās komandas un Olimpisko spēļu līdzjutējam. Ņemot vērā, ka Latvijas Olimpiskajā komandā “Phjončhana 2018” bija iekļauti 35 sportisti, LOK pirmās 35 grāmatas “Latvija Phjončhanā” dāvinās pasākuma un t/c “Spice” apmeklētājiem. Tāpat pasākuma apmeklētājiem būs iespējams saņemt autogrāfus no klātesošajiem sportistiem.

Cietos vākos iesieto, 240 lapaspuses biezo grāmatu ar vairāk nekā 300 fotoattēliem veido 18 sadaļas, kurā varēs ne tikai apskatīt, bet arī izlasīt par Latvijas Olimpiskajiem startiem latviešu un angļu valodā. Pēc jaunā formāta, šī būs jau sestā grāmata par Latvijas Olimpiešu veikumu Olimpiskajās spēlēs.

Grāmata veltīta visiem Latvijas sportistiem, kas piedalījās XXIII ziemas Olimpiskajās spēlēs Phjončhanā. Latvijas atlētu sniegums ir atspoguļots zem intriģējošiem sadaļu virsrakstiem – Miers kustībā, Kavēkļu skrējiens, Cerību dejas ar vēju, Grāmatai sarūpēts sižets, Olimpiskā ledus ugunskristības, Trešais piejūras klimats, Trajektorijas lidojumos un sniegā, Korejas ledū neizkausētais cēlmetāls, Kur un kā lec skeletona saule, Pirmā revolucionāru Olimpiāde u.c.

Uz grāmatas atvēršanas svētkiem aicināti visi Latvijas Olimpiskās komandas “Phjončhana 2018” dalībnieki – Olimpieši, treneri, federāciju vadība, mediķi, grāmatas autoru kolektīvs, LOK sadarbības partneri un mediju pārstāvji.

Latvijas Olimpisko komiteju atbalsta ģenerālsponsori SIA “Latvijas Mobilais telefons” un AS “Latvijas Valsts Meži”; LOK sponsori – AS “Latvijas Gāze” un “4F”; LOK sadarbības partneri VAS “Latvijas Dzelzceļš” un VAS “Starptautiskā lidosta “Rīga””.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru