Lāsta veidi: kā tos atpazīt un kā ar tiem cīnīties

Mēdz gadīties tā, ka dienu no dienas jūs vajā neveiksmes. Negribot var padomāt par lāstu. Mēs jums pastāstīsim par dažiem pašiem zināmākajiem to veidiem un par to, kā ar tiem cīnīties.

Lāsts – tas ir diezgan spēcīga negatīva iedarbība  uz vienu vai pat vairākiem cilvēkiem. Tas ir kā programma, kas iznīcina cilvēka dzīvi. Reizēm tas var novest pie saslimšanas, pat nāves. Taču, visbiežāk, tas piesauc nopietnas neveiksmes un problēmas. Ja jums ir aizdomas par tādu negatīvu ietekmi, to var pārbaudīt ar dažu paņēmienu palīdzību.

Uzlikt lāstu nemaz nav tik viegli. Tas izdosies tikai tiem, kam ir pieredze un kuri var  iedarboties  uz cilvēka enerģētiku, pretējā gadījumā var veidoties atgriezeniskā saikne: lāsts var iedarboties uz pašu licēju, ja viņš ir pieļāvis kļūdu.  Tādu stipri negatīvo programmu var viegli identificēt: tā iedarbojas  likumsakarīgi. Ļaunums tiek uzlikts pēc viena un tā paša scenārija.

Izplatītākie lāsta veidi: kā atbrīvoties no negatīvisma

Vientulības zīmogs ir identisks “bezlaulības” lāstam, taču sastopams daudz biežāk, jo to ir vieglāk uzlikt. Šeit runa ir par pilnīgu pretējā dzimuma intereses  trūkumu. Izpaužas ne tikai kā nevarēšana veidot ģimeni, bet pat veidot attiecības. Viss izskatās tā, it kā  cilvēks pretējam dzimumam vienkārši neeksistē.

Kā noņemt vientulības zīmogu? Viens no variantiem – lietus laikā savākt lietus ūdeni ( var arī savākt sniegu, pēc tam to izkausēt) un veikt rituālu. Virs ūdens nolasiet vārdus: “Ūdens, attīri manu gultu, atbrīvo mani no ļaunajām skumjām. Mīlestību savā mājā mānu – saucu, Likteni savu pieņemt gribu. Būt mīlestībai un laimei manās mājās tagad un vienmēr!” uz katra gultas stūra uzslacīt šo ūdeni un teikt: “Lai tā notiek.” Lāsts tiks noņemts un jūs būsiet gatavi laimīgai ģimenes dzīvei.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru