Kurš ir pats labākais vīrs pēc Zodiaka zīmes

0

Varbūt jūtīgais Vēzis vai arī ugunīgais Auns? Noskaidrosim beidzot, kura zodiaka zīme var lepoties ar nosaukumu “labākais vīrs”.

12. vieta – Dvīņi

Tas ir vīrs, kurš it kā ir, bet tajā pašā laikā viņa it kā arī nav. Turklāt viņš nav tieši tad, kad ir ļoti vajadzīgs, bet, kad nav vajadzīgs – viņš ir tavējais, mīļā. Ar visiem papildus priekiem kā, piemēram, kāršu parādi, piecu dienu plostošana un mīļākā, kura ir stāvoklī. Viņš ir sailgojies un aizgāja paēst. Starp citu, neaizdosi naudu? Vispār, paciest šīs šausmas, ko dēvē par vīru, var tikai trīs iemeslu dēļ: 1) viņš ir seksa dievs; 2) viņš ir neparasti gudrs un maģiski asprātīgs; 3) viņš ir seksa dievs. Jā, viņš ir divreiz dievs!

11. vieta – Zivis

Ja vīrs – Zivis kaut ko vēlas, tad vajag viņam to nekavējoties iedot. Bet vēlas viņš mežonīgu, nesavaldīgu seksu, boršču, uz rociņām un pie mammas. Turklāt vienlaicīgi. Vispār ar Zivīm tā arī ir jādzīvo – jābūt viņam par gādīgu mammīti. Par gādīgu un stingru mammīti, kura laiku pa laikam noper šo palaidni, kurš atkal sāk nīdēt un spert ar kājiņām. No otras puses, pasaulē nav tāda vīra, kurš būtu savai sievai tik uzticīgs, kā ir Zivis. Un, ja gribēsi viņu dzīt pie visiem velniem – nekā nebija!

LASI VĒL: Jaunu attiecību klupšanas akmeņi: 7 likumi un aizliegumi

10. vieta – Strēlnieks

Strēlnieks ir ideāls vīrs:  romantisks, bet praktisks, vīrišķīgs, bet maigs, skaists mīļotais un gādīgs tēvs, dzīvot ar viņu ir viegli un patīkami. Ja, protams, aizveram acis, aizspiežam ausis un ar muti sakām “Es esmu mājiņā!” un patiesi tam noticam. Runā, ka dažas Strēlnieku sievas tādā veidā ir pamanījušās nepamanīt vīru mīļākās pat pašas savā gultā. Tiesa, agri vai vēlu Strēlnieks vienalga izlems, ka viņam ir neizturami garlaicīgi un nolems apprecēties vēlreiz. Tā kā pirms kāzām vajag pārbaudīt viņa pasi: ja tava vieta viņa sievu sarakstā ir piektā vai sestā, tad viss ir kārtībā. Pastāv iespēja, ka viņam jau ir apnicis visu laiku precēties.

9. vieta – Skorpions

Vīrs – tirāns. Pastāv  divi viedokļi: viņa un nepareizais. Sievai ar nepareizu viedokli acumirklī uzdāvinās ceļojumu uz labiekārtotu pēc pēdējām tehnikas tendencēm elli. Sievai ar pareizu viedokli aprīkos privāto dzīves paradīzi – ar blekdžeku  un plīša zvēriņiem. Padoms: pareizajam viedoklim ir nav obligāti arī patiesībā jābūt. Galvenais ir pietiekoši iedvesmoti izteikties. Viss pārējais arī ir jādara iedvsemojoši, tai skaitā, boršča vārīšana, kā arī kārtības ieviešana un uzturēšana māja un Skorpiona trauslajā dvēselē. Viņam tur, starp citu, ir durvis uz Cūkkūti.

8. vieta – Vēzis

Pirmšķirīgs – paraugvīrs, etalons no mēru un svaru palātas: simpātiska un harizmātiska labā dvēsele, kas spēj panākt, lai viņā iemīlas no pirmā acu uzmetiena  visa vecmāmiņu brigāde; atbildīgs vīrs un tēvs, kurš skaidri apzinās, ka viņam ir jāuztur ģimene, bet arī jāaudzina bērni un jāveic sadzīves darbi. Sievu dievina, nēsā uz rokām un lutina ar dāvanām. Tiesa, tikai publikas acu priekšā. Mājās iekrīt dīvānā, atver aliņu, ieslēdz televizoru un pārvēršas par ķirbi. Ja ķirbja uz dīvāna nez kāpēc nav, tas nozīmē, ka tas aizripojis pa kreisi. Bet, tiesa, sieva nekad par to neuzzinās – to Vēzim neatņemt.

LASI VĒL:Kas sagaida jūsu Zodiaka zīmi 2020. gadā. Pilns horoskops

7. vieta – Auns

Skandālists, egoists, izšķērdīgs, rupeklis un cūka. Etalona “īsts vecis” – smirdīgs, spalvains, briesmīgs, ar vēderu pa priekšu. Zem viņa mīļotā dīvāna var atrast ne tikai netīras zeķes un neapēstu picu, bet arī paģiraino Pēteri. Ko nozīmē, kas ir Pēteris? Tas taču ir viņa labākais draugs! Vakar iepazināmies…Dusmu uzplūdā var piekaut Pēteri līdz nāvei ar tējas paciņu. Kategoriski nav ieteicams atstāt Aunu saimniekot vienu pašu ar bērniem un kaķiem, jo ne bērni, ne kaķi nemāk grauzt sasaldētus pelmeņus. Bet Auns ir pārliecināts, ka viņam ir labākā sieva pasaulē, un visiem par to stāsta. Mīļš, mīļš.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru