Kurš būs nākamais uz “X Faktora” izbalsošanas soliņa

Pagājušo svētdien, kanālā TV3 tika dots starts šova “X Faktors” fināla tiešraidēm. Jaunajā “X Faktors” sezonā, žūrijas pārstāvju rindas, tāpat kā pagājušo gad, aizpilda Intars Busulis, Reinis Sējāns un Aija Auškāpa. Žūrija, vienlaikus būs mentoru un vērtētāju lomā, un kopā ar skatīju balsojumu, pa vienam, atlasīs spēcīgākos jaunos talantus, lai šova beigās noskaidrotu, kurš ir tās spēcīgās balss īpašnieks, kas pelnījis galveno balvu – 10 tūkstošus eiro un līgumu ar “Sony Music”.

Pirmajā tiešraidē, pagājušo svētdien, spēkiem mērojās 12 šova dalībnieki, kas tikuši līdz pārraides tiešraidēm un skatītāju balsojumam. Pirmais skatītāju balsojums lēma, ka grupas “Kings of Leon” “Sex on Fire” superhīts, Oskara Millera izpildījumā nav bijis pietiekami labs, lai turpinātu cīņu par galveno balvu. Savukārt lielāko izbrīnu skatītājos izraisīja Amanda Maržecka, kas izpildīja dziesmu “Ķiršu lietus”. Dziedātāja skatītāju vērtējumā bija tuvu tam, lai dalību šovā neturpinātu, taču tieši Intara Busuļa lēmums glābt Amandu, ļāva dziedātājai turpināt dalību šovā un gatavoties nākamajam uznācienam, kas notiks jau šo svētdien, 28. oktobrī. Dalību šovā turpinās 11 dalībnieki, kas izpildīs Latvijas un pasaules populārākos hitus.

“Betsafe” bukmeikeri paredz, ka pagaidām, kamēr radījums iegūst lielāku popularitāti, izteiktu “atkritēju” nav un lielākajai daļai dalībnieku būs jācīnās par palikšanu šovā katru svētdienu. Savukārt, mazliet citādāks viedoklis ir par to, kas būs šis sezonas uzvarētājs. “Betsafe” bukmeikeru prognozes šobrīd liecina, ka vislielākās izredzes uzvarēt ir Didzim Melderim (koeficients – 4.50) un grupai “Baritoni” (koeficients 5.00). Tāpat ir pieejamas prognozes par to, kuras komandas pārstāvis uzvarēs šovu. Favorītu statusā pēc bukmeikeru domam pašlaik ir Intara Busuļa “Vokālo grupu” komanda, kurai tiek piedāvāts koeficients 2.15.

“Betsafe” ir viens no vadošajiem spēļu un izklaides portāliem pasaulē ar īpaši plašu spēļu izvēli un iespaidīgiem vinnestiem. “Betsafe” zīmols pieder Stokholmas fondu biržā kotētajai Betsson AB, kas ir viens no pasaules līderiem interneta azartspēļu nozarē. “Betsafe” darbību Latvijā uzrauga Latvijas Republikas izložu un azartspēļu uzraudzības inspekcija. “Betsafe” atbalsta azartspēļu atbildīgu spēlēšanu un aicina nepārkāpt robežu, kad tās pārstāj būt par izklaidi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru