Kurām zodiaka zīmēm ir visgrūtāk iemīlēties?

Vai jūs esiet šai sarakstā?

Skorpions

Pati aizraujošākā no visām Zodiaka zīmēm. Skorpions var būt gan neticami karstasinīgs, un tajā pat laikā nesatricināms. Viņš var mīlēt jūs tagad, bet pēc minūtes ienīst. Viņš var būt draudzīgs un mīlēt kompānijas, un pēc tam sēdēt mājās vientulībā dienām ilgi. Parunājiet un viņš būs vissociālākais cilvēks vienas minūtes laikā, bet jūs nekad īstenībā nezināsiet, par ko viņš domā, vai ko jūt. Ideālākais Skorpiona partneris ir tas , kurš metīs viņam izaicinājumu gan emocionāli, gan mentāli. Skorpions ciena cietsirdīgus un taisnīgus cilvēkus.

Tāpēc, kad lieta nonāk līdz mīlestībai un attiecībām, viņš neuzticas cilvēkiem, jo daudzi no tiem viņam sākumā pat nepatīk. Sarkasms – tas ir Skorpiona aizsargmehānisms. Viņš ceļ ap sevi nepārvaramas sienas un atgrūž cilvēkus, jo baidās tuvības. Lai iekarotu Skorpiona uzticību, viņā ir ne tikai jāklausās, vai jāstāsta viņam par savām jūtām, bet pierādīt to arī darbos. Uz to spējīgi ir nedaudzi.

Taču, kolīdz Skorpions jums sāks uzticēties, viņš būs uzticīgs jums. Ja viņš iemīlēs, tad jūsu dēļ pārbīdīs pat kalnus. Skorpions ir visgādīgākā no visām zīmēm un ja viņš jūs iemīlēs, tad ar visu sirdi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru