Kurām zodiaka zīmēm ir visgrūtāk iemīlēties?

Strēlnieks

Strēlniekam ir visvieglāk iemīlēties, bet ļoti grūti iemīlēt. Viņš ir bezcerīgs romantiķis un tic mīlestībai vairāk kā jebkurš cits. Kad viņš atgriežas pie vecām attiecībām, tad izvēlas tikai kvalitatīvus cilvēkus, taču viņš uzskata, ka viņš nav vainīgs pie attiecību izjukšanas. Perfekcionists pēc dabas, viņš vienmēr ir atbildīgs par to, kā norisinās lietas. Rezultātā, tā vietā, lai mācītos no kļūdām attiecībās, viņš ieciklējas uz pagātnes sāpēm un baidās no mīlestības.

Šī iemesla dēļ, viņš atgrūž cilvēkus un paliek vientulībā. Tā vietā, lai apzinātos savu vērtību, viņš pievērš uzmanību visam sliktajam, ko par viņu stāstījuši cilvēki un ir atkarīgs no citu viedokļa. Viņam ir augsti standarti cilvēkiem, kurus viņš izvēlās. Strēlniekam vajag stipru partneri, kurš liks viņam apstāties pie sevis viena un vairs nemeklēt citus variantus un iespējas. Patiesībā Strēlnieks, visticamāk, paliks viens, nekā ar kādu, kurš nav pelnījis viņa laiku un uzmanību.

Vērsis

Viņš ir ļoti ietiepīgs un uzticas tikai sev un nelielai izredzēto draugu grupai. Viņš reti kad pielaiž savā tuvumā cilvēkus, kas viņu interesē, jo viņam patīk noteikt, vai viņi ir viņa uzmanības un laika vērti. No ārpuses viņi ir auksti, taču iekšpusē viņos dzīvo mīlestības pilna un gādīga personība. Kaut kādu iemeslu dēļ, viņi uzskata, ka emociju izrādīšana ir vājo pazīme, tāpēc no tā atturas. Viņš  – alfa – personība, kas mīl kontrolēt situāciju, tāpēc viņam ir vajadzīgs pasīvs partneris. Tāds, kurš gatavs gaidīt un dot Vērsim laiku, lai pierastu pie attiecībām. Vērsis nereaģē uz spiedienu vai stresa situācijām. Viņš nomaina uztraukumu un bailes ar dusmām. Savas jūtas viņš izsaka ar darbiem, nevis vārdiem. Lai arī viņam nepatīk gari runāt, viņš vienmēr uzmanīgi seko līdzi visam un visiem, kas viņu interesē. Tāpēc necentieties viņu apmānīt, jo viņš pieķers jūs melos.

Vērsis ir viena no sarežģītākajām zīmēm mīlestībās jomā, taču, ja viņš jūs patiesi iemīlēs, viņš dāvās jums neredzētu uzticību un darīs jebko tuva cilvēka labā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru