Pagatavošana:
Sajauciet liellopu gaļu kopā ar cūkgaļu, pievienojiet klāt smalki sagrieztus sīpolus, smalki sarīvētus kartupeļus.
Aplejiet baltmaizi ar pienu, ļaujiet tai samirkt tajā un kļūt mīkstai. Pēc tam ar visu pienu lieciet maizi klāt maltajai gaļai. Sakuliet olu un tai klāt lieciet sinepes, sāli, piparus – visu rūpīgi sajauciet un pielieciet klāt maltajai gaļai. Izveidojiet kotletes un cepiet tās labi uzsildītā pannā.
Lasi arī: Viena karote ķimeņu dienā būs lielisks palīgs, lai notievētu
Apcepiet tās no abām pusēm, pievienojiet klāt mazliet ūdens un sautējiet tās uz mazas uguns, līdz būs pilnībā gatavas.
Labu apetīti!
Arī gardi: Čebureki – labākā recepte! Kā pašam pagatavot gardus čeburekus! SPIED ŠEIT, lai lasītu!