Ko par tavu veselību liecina mēnesis, kurā esi dzimis

0Modernajā medicīnā nav vietas astroloģijai, un tam ir visai loģisks pamatojums. Kā gan mēnesis, kurā esi dzimis varētu ietekmēt tavu veselību?

Kāds jauns pētījums atklāj daudz vairāk – iespējams, ka vairāk, nekā tu pat vēlētos zināt – un to visu var noteikt, ņemot vērā tavu dzimšanas mēnesi.

Veselības horoskops patiešām pastāv

2015. gadā Kolumbijas Universitāte šajā sakarībā veica milzīgu pētījumu: tā norises laikā tika izpētīti 1,7 miljonu Ņujorkas-Persibērtijas slimnīcas pacientu dati, kas tika reģistrēti no 1985. līdz 2013. gadam. Par spīti tam, ka rezultāti ir specifiski konkrētajam reģionam, tie sakrīt ar iepriekš citos reģionos veiktiem pētījumiem.

Pavisam nesen Sauthemptonas Universitātes zinātnieki aplūkoja dažādas slimības, īpaši koncentrējoties uz tām, kas saistītas ar alerģiju, piemēram, astmu, pēcāk palūkojoties, vai iespējams atrast kādu kalendāru kopsakarību.

Tu uzminēji pareizi – saistība tik tiešām tika atrasta. Lai arī šis horoskops neko specifiski par tevi kā indivīdu nevar pateikt, tas var palīdzēt ārstam atklāt slimību cēloņus un sekmīgāk pakļaut tos ārstēšanai.

Janvāris, marts un aprīlis: sirds slimības

Sirds slimība neliecina par neko labu, tā ir neizvēlīga slepkava, kas atbildīga par vienu no katrām piecām nāvēm ASV. Kolumbijas Universitātes pētījumā tika atklāts, ka janvārī (hipertensija), martā (priekškambaru fibrilācija, sirds mazspēja un ateroskleroze) un aprīlī (angīna) dzimušajiem visbiežāk konstatētas sirds kaites.

Marts: prostatas vēzis

Nevienam nepatīk prostatas vēzis, vai ne? Kā izrādās, visvairāk problēmu šī slimība sagādā martā dzimušajiem vīriešiem. Par spīti tam, ka ieteicamie laika periodi, kad nepieciešams veikt pārbaudi, ir visai atšķirīgi, silti ieteicams domāt par regulāru ārsta-speciālista apmeklējumu.

Septembris (un rudens mēneši): alerģiskas slimības

Tiem, kuri cieš no dažkārt kaitinošās, bet citreiz pavisam bīstamās astmas vai ar alerģiju saistītām slimībām, jāzina, ka daļēji pie tā var būt vainīgs dzimšanas mēnesis. Anglijā veiktais pētījums atklāja, ka rudens un ziemas bērni (ikviens, kurš dzimis laika periodā starp septembri un martu) ir pakļauti lielākam riskam saslimt ar alerģisku slimību. Kolumbijas zinātnieki papildināja, ka no visiem iepriekš minētajiem visbiežāk alerģijas skar septembrī dzimušos.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko par tavu veselību pasaka tavs dzimšanas mēnesis!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru