Ko nozīmē, ja pazūd gredzens? Ļoti svarīgi ir šo iegaumēt!

Ja ir nozaudēts laulību gredzens

Pazaudēt laulību gredzenu tiek uzskatīta par vēl sliktāku zīmi, jo tā ir ļoti simboliska lieta, kas liecina par divu cilvēku spēcīgo saikni. Ja kāds no laulātajiem ir pieļāvis tādu kļūdu, tas var novest pie grūtībām savstarpējā sapratnē, pie nepatikšanām ģimenēm un citām problēmam, līdz pat arī laulības šķiršanai.

Tomēr likteni tomēr var ietekmēt. Pirmkārt, zinoši cilvēki iesaka vēlreiz uzmanīgi pameklēt rotu mājās. Uzlieciet uz virtuves galda vai jebkādas citas noslēgtas vietas bļodiņu, ielejiet tajā nedaudz piena, un nolieciet blakus kaut ko garšīgu. Dažreiz skaistas un nelielas lietiņas var pievākt Mājas Gariņš. Ar savu ziedojumu jūs izlūgsieties viņa labvēlību, un viņš atdos to, ko ir paņēmis: pazaudētā lieta drīz vien atradīsies.

Ja tas tomēr ir noticis, tad nekādā gadījumā nedrīkst pirkt vienu laulību gredzenu – ir jāmaina abi. Attiecīgi tam, kurš gredzenu nepazaudēja, arī tas ir jānoņem un jānomaina. Veco gredzenu labāk aiznest uz baznīcu. Nežēlojiet to: pazaudējis savu pāri, tas jums vienalga laimi nenesīs, bet tā ziedošana to attīrīs un pozitīvi ietekmēs jūsu abu nākotni. Pirms tā ziedošanas, noskaitiet virs gredzena aizsardzības vārdus, pirms tam blakus noliekot sveci.

“Kur gredzens aizgāja, tur aizgāja ar’ strīdi. Kur gredzens aizgāja, tur aizgāja ar’ nelaimes. Āmen”.

Dažreiz pazaudētās rotas tomēr izdodas atrast. Ja kas tāds noticis ar jūsu gredzenu, tad variet priecāties: pirmkārt, jūsu rota ir atkal kopā ar jums, un otrkārt, tādā veidā tā pasargāja jūs no nelaimes.

Bet, ja jūsu rokās ir nonācis cita pazaudētais gredzentiņš, un to nekādi nevar atdot atpakaļ īpašniekam, tad obligāti tas ir jāiesvēta, un drošības labad jāpārkausē, jo gredzeni uzsūc svešu enerģiju. Turklāt gredzenam arī var būt uzlikts lāsts. Tāpēc zinātāji iesaka vispār nepacelt svešus grdzenus, un pat tos nepiemērīt, lai nejauši nepiemērītu svešu dzīvi.

Esiet uzmanīgi ar rotām-aizsargiem!

Avots: mirkrasoty.life

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru