2017. gada vasaras horoskops LAUVĀM

Lauvas, esiet gatavi tam, ka jūsu dzīve stipri mainīsies, bet kā – lasiet šajā prognozē.

Šo vasaru Lauvām nav iespējams ignorēt, jo tā nes sev līdzi divus aptumsumus: viens – jomā, kas atbild par mīlas lietām, bet otra – pašā Lauvas zīmē. Lai kā arī lietas nenotiktu personīgajā frontē, līdz ar rudens atnākšanu situācija mainīsies.

Pirmās tuvojošo pārmaiņu vēsmas parādīsies jūlija sākumā, kad jums galvā ienāks doma, ka tagadējais romāns ir kaut kā aizstāvējies. Priekšā nav redzama nekāda skaidra perspektīva, un tas nevar neuztraukt. Uz mēneša beigām, kad Saule apdzīs Marsu un ienāks jūsu zīmē, jūs sajutīsiet uzstājīgi nepieciešamību darboties, kaut ko mainīt – lai arī pagaidām jūs nezināt, ko tieši.

Mēness aptumsum, kas notiks augusta sākumā, uzskatāmi demonstrē, ka tagadējā situācija ir izsvītrojusi attīstības ceļus un, ka pārmaiņas ir nenovēršamas. Notiks vairāki sīki, bet nozīmīgi notikumi. Divas nedēļas vēlāk jūsu zīmē notiks nu jau saules aptumsums. Un, ja līdz tam brīdim jūsu privātajā sfērā ir klusums, tad Liktenis, pilnīgi iespējams, dāvās jums jaunu romānu. Tie, kuri savukārt jau uztur romantiskas attiecības, var pamanīt, ka tajās ir pārgājuši jauā psomā. Veco romānu var nomainīt jauna, pavisam negaidīta aizraušanās. Lai kā arī notikumi neievirzītos, skaidrs ir viens: notiek lielas lietas, un šo procesu ietekmēt jūs nespējat. Tāda arī ir aptumsumu sūtība, kas maina cilvēka dzīvi ar iekšējo notikumu virkni. Šīs pārmaiņas ir jāpieņem, un pozitīvs rezultāts nebūs ilgi jāgaida.

Septembrī jūs sāksiet aprast ar jauno situāciju, un, iespējams, vēlēsieties ieviest tajā noteiktas korekcijas. Mēneša vidū kaislības jau pierims. Dzīve ir mainījusies, un tas ir noticis fakts.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">aha</cite>

    Kāpēc nav vasaras horoskops visām zodiaka zīmēm? Ir gan svariem, gan lauvām, bet jaunavas pēkšņi izlaistas?

Pievienot komentāru