Ko darīt ar ļauniem cilvēkiem tavā dzīvē? Universāla atbilde

Gandrīz katru dienu darbā, sabiedriskajā transportā, veikalā, sporta zālē, un dažreiz savās mājās, es saskaros ar ļaunumu, naidu, agresiju no citu cilvēku puses. Kas notiek?!

Kur ir mans “slēptais pasaules stūrītis”, kur valda miers, harmonija un nav ļaunu cilvēku ? Kad es sāku nopietni ķerties klāt šīs problēmas izpētei, kas indēja manu dzīvi, es atradu pārsteidzošu informāciju. Iedomājies – ļaunums vienkārši nepastāv! Ir tikai MĪLESTĪBA, kas uzvar, ir pacietīga, piedodoša, prieka dāvājoša, un ir BAILES, kas grauj, nodara sāpes, padara traku…Interesanti? Lasi tālāk, un visu uzzināsi!

Nav tādu cilvēku, kuri patiesi vēlētos sāpināt sev tuvu cilvēku un izlikt visu savu naidu. Vienkārši aiz katra ļauna vārda vai darbības stāv nobijies bērns, kurš vēlas atgūt atņemto konfekti vai arī pierādīt savu iekšējo nozīmīgumu. Ir tikai bērni, kurus nemīlēja, neveltīja pietiekošu daudzumu uzmanības. Viņi ir pārliecināti, ka par mīlestību un savu nozīmīgumu ir jācīnās, un, kur ir cīņa – tur vienmēr ir bailes nesaņemt, neiegūt.

Bailes tā arī negūt atzinību, bailes zaudēt, bailes no rītdienas, bailes no necieņas – tas viss rada agresiju, stresu, ieciklēšanos uz pagātni un nākotni. Un tas ir ļoti tālu no mīlestības.

Uz brīdi apstājies. Iedomājies, ka visļaunākie cilvēki tavā dzīvē nevienam nevēl ļaunu! Viņi vienkārši ir līdz nāvei nobijušies.

Pamēģini aiz ļaunuma saskatīt nobijušos bērnu, kuram vienkārši pietrūkst mīlestības, pārliecības par rītdienu un par dzīvi kopumā.

Un, ja varēsi, tad atminēsi šo spēli. Un, kad tu ieraudzīsi visas šīs bailes, kompleksus un aizvainojumus, kas stāv aiz nikniem strīdiem, ko tu pret šo cilvēku izjutīsi…

Esi mīlestība. Lai kas arī visapkārt notiktu – viekārši nes gaismu. Gaisma izšķīdina Bailes. Nav nekā, izņemot mīlestību un bailes. Neviens tev nevēl ļaunu, nevēlas aizvainot. Tas viss ir vien maskas, aiz kurām slēpjas bailes.

Un visas tavas darbības – tā vienkārši ir izvēle starp Bailēm un Mīlestību, ko tu pieņem tieši Tagad.

avots: golbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru