Ķirbja kūka – pīrāgs. Labākā recepte ar mutē kūstošo rudens garšu

Ķirbja kūka / pīrāgs – pagatavošana:

Pārlej ķirbi ar ūdeni līdz katla augšai un vāri zem vāka, līdz ķirbis ir mīksts.

Sablendē līdz biezeņa konsistencei, un uzliec atkal uz lēnas uguns, nepārtraukti maisot. Iesit pa vienai olas.

Mannas putraimus sacep pannā bez sviesta līdz krēmkrāsas tonim un uzmanīgi pievieno ķirbim.

Lasi arī: Pārsteidzoša pankūku torte-roze ar zemenēm

Vāri 5 minūtes, līdz masa sabiezē, pievieno kanēli un apelsīna miziņu, tad pārlej visu tortes formā, iepriekš apberot to ar auzu pārslām. Cept cepeškrāsnī kas ir sakarsēta līdz 180 grādiem.

Atdzesē, izņem no formas un pēc izvēles var apsmērēt ar jogurtu.

Gardu tējas dzeršanu ar ķirbja pīrāgu!

 

Arī interesanti: Ķirbju kūka – 2 labākās receptes: ar iebiezinātu pienu vai apelsīnu! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru