Ķiploki, kas mērcēti sarkanvīnā, spējot ārstēt pat līdz 100 slimībām!? Izklausās interesanti

Šajā ārstniecības līdzeklī apvienotas ķiploku un sarkanvīna labvēlīgās īpašības.

Iegūtais maisījums spēj ārstēt virkni dažādu slimību, attīrīt asinis, nostiprināt imunitāti, novērst slikto holesterīnu, uzlabot sirds un asinsvadu sistēmas darbību, izvadīt pārmērīgi lielo sāls daudzumu no organisma, palielināt organisma izturību, sniegt enerģiju un cīnīties ar dažādām infekcijas slimībām.

Lūk, kas jums būs vajadzīgs:

  • 12 ķiploku daiviņas
  • 1/2 litrs labas kvalitātes sarkanvīna

Ķiplokus notīriet un lieciet tos stikla traukā kopā ar puslitru sarkanvīna. Iesakām lietot tos ķiplokus, kurus iespējams nopirkt no tantiņām tirgū, nevis lielo daudzumu ķīniešu ķiploku, kas pieejami lielveikalos. Ķīniešu ķiplokos ir ļoti liels daudzums arsēna, turklāt tiem ir zemas ārstnieciskās īpašības.

Ķiplokus varat griezt uz pusēm, tādā veidā tie spēs daudz veiksmīgāk atdot savas ārstnieciskās īpašības un līdzeklis kļūs daudz veselīgāks un stiprāks. Taču jāņem vērā, ka šādā veidā līdzekļa garša būs daudz izteiktāka un kādam varētu šķist arī nepatīkamāka.

Aizveriet trauciņu vai burciņu ciet. To būs nepieciešams uzglabāt tumšā un sausā vietā. Pa to laiku līdzekli būs nepieciešams 2 – 3 reizes dienā sakratīt.

Galu galā līdzekli izfiltrējiet, pārlejiet tumšā un necaurspīdīgā traukā, kur to arī uzglabāsiet.

Šo eliksīru varat pagatavot vismaz divas reizes gadā. To lieto mēneša garumā, katru dienu vismaz pa 2 – 3 tējkarotēm.

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru