Keita Midltone veiksmīgi piedzemdējusi trešo bērnu – vēl viens britu troņa mantinieks

Britu kroņprincim Viljamam un viņa sievai Kembridžas hercogienei Keitai Midltonei piedzimis trešais bērniņš…puika!

Saskaņā ar britu avīzi «Daily Telegraph», puisēns piedzimis 23. aprīlī plkst. 11:01 pēc vietējā laika, un viņa svars dzimšanas brīdī bijis 3,8 kilogrami.

“Viņas Karaliskā Augstība Kembridžas Hercogiene veiksmīgi piedzemdēja dēlu 11:01. Bērns sver 8 mārciņas un 7 unces (3,8 kg). Dzemdībās piedalījās Kembridžas hercogs. Viņas Karaliskā Augstība un bērns jūtas labi”, – tiek teikts ziņojumā Kensingtonas galma oficiālajā profilā Twitter.

Pēc informāciju aģentūras “AFP” datiem tiek pieņemts, ka visticamākie jaundzimušā prinča vārdi būs: Artūrs, Alberts, Frederiks, Džeims vai Filips.

Piedzima Svētās Marijas slimnīcā Londonā

Pirmdien britu mēdiji paziņoja, ka Keita devusies uz Svētās Marijas slimnīcu Londonā, lai dzemdētu viņas un Viljama trešo bērnu.

Trešais bērns

Princis Viljams, princa Čārlza un mirušās, bet visu mīlētās Diānas, Velsas princeses dēls apprecēja Keitu Midltoni Vestminsteras abatijā, Londonā, 2011. gada 29. aprīlī. Viņiem jau ir divi bērni: četrus gadus vecais princis Džordžs un divus gadus vecā princese Šarlote.

Troņa mantošanas līnija

Jaunā prinča piedzimšana izmaina mantošanas kārtību – bērns kļūst par piekto britu troņa mantošanas rindā – aiz prinča Čārlza, prinča Viljama, prinča Džordža un princeses Šarlotes.

Zemāk jūs varat noskatīties “Sky News” ziņu reportāžu no Svētās Marijas slimnīcas:

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru