Katru nakti šis suns skatījās, kā aizmiga viņa saimnieki. Asaras birst lasot…

Reizēm mūsu četrkājainie draugi mēdz uzvesties ļoti īpatnēji, taču parasti saistām to tikai ar faktu, ka tie ir un paliek tikai suņi. Diemžēl reizēm viņu rīcības iemesli mēdz būt patiešām ļoti aizkustinoši.

Kāda ģimene no dzīvnieku patversmes paņēma Zeltaino retrīveru. Saimnieki ļoti mīl savu suni un izturās pret to ārkārtīgi labi un atdod visu savu sirds siltumu un mīlestību. Taču līdzko pienāk nakts, suns sāk ļoti dīvaini uzvesties. Katru nakti suns nāk pie saimniekiem, lai skatītos, kā aizmieg viņi abi aizmieg.

LASI VĒL: Suns divas dienas ar savu ķermeni sildīja divus gadus vecu bērnu, lai glābtu viņu no sala. Darbs, kas ir jāslavē

Pāris no sākuma iedomājās, ka suns tā rīkojas, jo vēl nav apradis ar savām jaunajām mājām. Dienas ritēja, bet suns turpināja ik vakaru sēdēt pie saviem saimniekiem un vērot viņus. Pat pēc pastaigu un rotaļāšanās pilnas dienas viņu suns tik un tā nekad negāja ātrāk gulēt par saviem saimniekiem.

No sākuma viņi pat aizveda savu suni pie veterinārārsta, taču tas apgalvoja, ka viņam viss esot vislabākajā kārtībā. Tad pāris nolēma doties pie patversmes darbiniekiem, no kurienes viņi paņēma savu mīluli, lai noskaidrotu, kādēļ suni moka bezmiegs.

Iemesls esot viņu iepriekšējie saimnieki. Tas esot bijis kāds pāris, kuri gaidījuši bērniņu. Viņi esot sapratuši, ka vairs nevarēs rūpēties par suni, tādēļ atveduši to uz patversmi.

Suns esot bijis ārkārtīgi lielā nesaprašanā, kādēļ viņu mīļotie saimnieki pēkšņi viņu pametuši. Tādēļ suns šausmīgi baidījies no tā, ka varētu atkārtoties vēsture un kaut kādu nezināmu iemeslu dēļ viņš tiktu atgriezts patversmē. Suņa pārdzīvojumi bija tik lieli, ka tas vairs nav spējis doties gulēt ātrāk par saviem saimniekiem. Abus saimniekus šis stāsts ļoti saraudinājis, jo nav viegli dzirdēt sāpi, kāda ir jāpārdzīvo viņu mīlulim. Līdzko abi atgriezušies mājās, tūdaļ noņēmuši žodziņu pie durvīm, kas tur bija uzlikts, lai suns neietu viņu guļamistabā, kā arī pārnesa suņa gultu pie sevis – cerībās, ka tas palīdzēs mīlulim naktīs gulēt.

Pēc tam, kad saimnieki ar šo stāstu padalījās internetā, tas izplatījies neiedomājamos ātrumos. Ļoti daudzi bija šokā par iepriekšējo saimnieku rīcību, pakļaujot savu mīluli tādam stresam.

LASI VĒL: 17 attēli ar suņiem pirms un pēc patversmes, kuru bildes aizskars jūsu dvēseles dziļākās stīgas

Kāds no interneta lietotājiem pat uzrakstīja: “Pēc šāda sarūgtinājuma suns vairs nekad nespēs uzticēties cilvēkiem!”

Mēs ceram, ka šis stāsts kārtējo reizi spēs jūs pārliecināt, ka nekad nedrīkst atteikties no saviem mīluļiem! Ja jūs viņus pieradināt, tad arī paturiet!

Avots: ,marketium.ru 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru