Katras Zodiaka zīmes slēptākās vēlmes. Par ko jūs parasti slepus sapņojat?

Lauva

Visvairāk Lauvas sapņo par to, ka kāds par viņām jūsmo 24 stundas diennaktī visas septiņas dienas nedēļā. Lai apmierinātu šīs savas vēlmes, Lauvām mēdz būt vesels pielūdzēju pūlis, kas rindas kārtībā izsaka viņiem komplimentus – kādi viņi ir lieliski un neatvairāmi. Lauvas darīs visu iespējamo, lai iekarotu citu cilvēku cieņu. Turklāt viņi cenšas iegūt cieņu pat no tiem cilvēkiem, par kuriem viņiem pašiem ir, maigi sakot, pie vienas vietas.

Jaunava

Viss, kas Jaunavai ir nepieciešams, tā ir mīlestība. Viņi dievina iemīlēties, izbauda sajūtu, kad viņi plivinās pa mākoņiem un sajūt tauriņus vēderā. Ļoti bieži mēdz gadīties tā, ka Jaunavas dzīvo no romāna līdz romānam. Nekas neuzlabo Jaunavām garastāvokli tik labi, kā apziņa – viņi mīl paši un ir arī kāds, kas mīl viņus pretī.

LASI VĒL: Puišu reitings pēc zodiaka zīmes

Svari

Svari nespēj sapņot ne par ko citu, kā par harmoniju un skaidrību. Viņi cenšas visādos veidos izvairīties no līdzsvara zaudēšanas, tādēļ viņiem nesagādā nekādas problēmas atvadīties no tiem cilvēkiem, kas sagādā viņiem diskomfortu. Tāpat viņi ienīst situācijas, kurām ir divi atrisinājumi. Svariem patīk, ka dzīvē viss ir mierīgs, tiešs un skaidrs.

Skorpions

Skorpionu sapņos ir sasniegt panākumus un pierādīt visiem, ka pat tad, ja viņos šaubījās, viņiem izdevās sasniegt savus mērķus. Cīņā par saviem sapņiem Skorpioni ne vienmēr izvēlas pašu godīgāko ceļu. Paši Skorpioni pēc dabas ir vientuļi, jo viņiem nepatīk ne ar vienu dalīt uzvaru finiša taisnē.

Šķir nākošo lapu un lasi tālāk! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru