Alla Pugačova ielika foto, kur Laima Vaikule redzama bez grima. Nebija ilgi jāgaida, līdz viss internets eksplodēja

68 gadus vecā Alla Pugačova ik pa laikam iepriecina savus Instagram sekotājus, ieliekot tur pa kādai jaunai fotogrāfijai. Tieši tādēļ viņas faniem lielāko prieku sagādā ikviens brīdis, kad Alla nolemj atjaunināt savu profilu ar jaunumiem viņas dzīvē.

Pavisam nesen dziedātāja bija ielikusi svaigas fotogrāfijas, kur viņa atradās sava 41 gadu vecā vīra un 63 gadus vecās draudzenes, Laimas Vaikules, kompānijā.

“Grigorij, mēs dzeram par tavu veselību. Daudz laimes dzimšanas dienā!” tāds komentārs atrodams pie Allas Pugačovas bildes. Visticamākais, ka mākslinieki svinēja Grigorija Ļepsa jubileju, kuram 16. jūlijā svinēja 55 gadus.

LASI VĒL: Galkins parādīja slaido, 71 gadus veco, Pugačovu šauros džinsos

Šoreiz galvenā uzmanība tika vērsta tieši Laimai Vaikulei. Tajā dziedātāju varēja redzēt bez grima, kas ļoti apbēdināja viņas fanus. Daudzi nežēloja skarbus vārdus, lai kārtīgi nokritizētu dziedātājas izskatu. Daudzi pat piebilda, ka vecums ir ņēmis virsroku pāri viņas skaistumam.

“Vai, Laimu pat pazīt nevar!”, “Galkins pēc mazdēla izskatās”, “Labi, ka Laima nav priekšplānā”, “Vaikule ir veca!”, “Kādēļ ir jāliek bildes, kur esi tādā paskatā? Viena liela vilšanās.”

View this post on Instagram

#ЛАЙМАЛЛА

A post shared by Лайма Вайкуле (@laima_vaikule_official) on

Par laimi bija arī tādi cilvēki, kas saredzēja šajā foto arī ko labu: “Skatieties, cik viņi mīļi izskatās visi bez kosmētikas, tik tuvi cits citam”, “Kādi jūs lieliski un moderni esat!”, “Dārgās slavenības, jūs esat fantastiski!!! Jums ir tik daudz skauģu, kas nekad nespēs izskatīties tik labi, kā jūs! Tajā pašā laikā viņi jums turpina sekot. Lai jums laba veselība un laimīga dzīve!”

Laiku nav iespējams palūgt, lai tas lēnāk skrien. Mēs uzskatām, ka šīs talantīgās sievietes izskatās lieliski – pat bez kosmētikas. Priecājamies, ka viņas pieņem sevi tādas, kādas ir, un turpina priecāties par dzīvi.

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru