Katras Zodiaka zīmes mīļākais vārds. Šajos vārdos ir visu to jēga!

00000

Vērsis – “uzticams”

Vērsim ļoti patīk drošība, un viņš noteikti neriskēs tā, kā to dara Auns cerībā būt labākais vienmēr un visur. Vērsim ir svarīga stabilitāte un pārliecība par rītdienu, viņš grib pats sevi materiāli nodrošināt Pats viņš arī ir ļoti uzticams un pastāvīgs cilvēks, uz viņa solījumiem var paļauties, viņš ir labs draugs, laikus atnāks palīgā, palīdzēs ar praktisku padomu un nekad nenodos. Slavējiet Vēršus par viņu uzticamību!

Svari – “brīnišķīgs”

Brīnišķīgs ir sinonīms vārdam skaists! Cik ļoti gan Svariem patīk saskatīt skaisto it visā! Skaista glezna, patīkama meitene, burvīgs puisis! Un, kas ir šie brīnišķīgie ziedi uz palodzes? Ak, cik tas ir brīnišķīgi teikts! Svariem patīk, ja viņiem saka, ka viņi ir graciozi, viņi ir jāapbrīno kā mākslas izstrādājums! Skatieties kopā saulrietu pie jūras un atzīmējiet, cik brīdis ir skaists! Vīriešus Svarus vajag slavēt par viņu romantiskumu un spēju būt par džentlmeņiem.

Mežāzis – “ar statusu”

Mežāzis paskatīsies uz cilvēka mašīnu un ātri novērtēs viņa materiālo stāvokli, jo viņš uzskata, ka cilvēki viņu uzskatīs par nozīmīgu tajā gadījumā, ja viņš pārskaitīs visas viņa regālijas. Viņam ir svarīgi diplomi, apbalvojumi un profesionālās atzinības. Mežāzis ar sasniegumiem apstiprina savu statusu. Statuss nosaka cilvēka nozīmīgumu sabiedrībā, Mežāzim ir svarīgi justies kā “Personībai”, kas veic kaut ko nozīmīgu. Pasakiet Mežāzim, ka viņi ir neaizvietojami darbinieki, lieliski barotāji, uzticami draugi! Un galvenais, vienmēr lieciet viņiem saprast, ka tas, ar ko viņi nodarbojas, ir ārkārtīgi svarīgs un dārgs. Mežāzis darbu liek pirmajā vietā un gaida atzinību par saviem nopelniem šajā jomā.

Strēlnieks – “autoritāte”

Autoritāte sniedz pilnvaras dot padomus, kuros ieklausīsies cilvēki, bet Strēlnieki ir meistari patiesā ceļa parādīšanā cilvēkiem. Strēlnieks tiecas būt par personu ar autoritāti, turklāt nevis varas, bet gan aiz cieņas sabiedrībā. Strēlniekiem patīk, kad viņus ciena un ar viņiem konsultējas jebkurā jautājumā. Pats Strēlnieks vienmēr cenšas attīstīties un paplašināt redzesloku, lai iegūtu tiesības audzināt cilvēkus morāles un ētikas ziņā. Strēlnieks mācās pie slaveniem guru un uzņem informāciju un autoritāriem avotiem. Tāpēc izrādiet savu cieņu pret Strēlnieku, pieņemot viņa uzskatus un pārliecības.

Skorpions – “spēcīgs”

Ātrs, intensīvs, bezbailīgs, viņš neko nedara pa pusei. Skorpions vienmēr atdod sevi visu lietai, un attiecīgi arī viņa enerģiskā rīcība izraisa spēcīgu apkārtējo reakciju. Skorpionam ir liela dzīvības spēku rezerve, viņš var pēkšņi pamest to, uz ko ir gājis vairākus gadus, un iet pavisam uz citu pusi tikai tāpēc, ka tā liek viņa sirds. Viņš ir neatkarīgs no sabiedrības stereotipiem, viņam ir vienalga, ko par viņu teiks citi. Skorpions ir pārliecināts par sevi un kaprīzs. Viņam gribas sekot. Skorpionam patīk radīt spēcīgu iespaidu uz cilvēkiem, un viņš novērtē cilvēku rīcību vai nu kā “spēcīgu”, vai vispār nekādu.

Vēzis – “drošs”

Vēzim piemīt spēcīga intuīcija uz bīstamām situācijām, par ko viņu bieži sauc par gļēvu vai apšaubāmu. Patiesībā intuīcija palīdz viņam atrisināt daudzus jautājumus, un Vēzis, starp citu, bieži jūt apmānu un cenšas nepiedalīties darījumos, kuros viņš zaudēs. Starp tūristu bariņu, kas veica zināmo “Djatlova pārgājienu”, vienīgais izdzīvoja Jurijs Judins, Vēzis pēc horoskopa. Dienu pirms traģēdijas viņš sajutās slikti un aizbrauca mājās. Viņa intuīcija pareizi sajuta briesmas. Vēzim patīk drošība, padariet viņa pastāvēšanu drošu un komfortablu, un tad Vēzis atvērsies. Tāpat Vēzis visvairāk baidās no tā, ka kādam no viņa tuviniekiem var draudēt briesmas. Tā kā patiesi iepriecināt Vēzi var ar garantiju, ka ne ar viņu, ne viņa bērniem un vecākiem nekas nenotiks. Vārds “drošs” piestāv viņam vairāk nekā citām zīmēm.

Zivis – “pasakains”

Zivīm ir bagātīga iztēle, viņas dzīvo neparastā pasaulē, kur notiek brīnumi, bet sapņi viegli piepildās. Zivis ir radošuma un iedvesmas zīme, Neptūns – Zivju valdnieks, beznosacījuma mīlestības planēta, ir Bezdibeņa simbols, no kura rodas viss skaistais un pasakainais. Pasakainā pasaule pastāv ne tikai smalkajā pasaulē, to var radīt arī mūsējā, materiālajā pasaulē. Kādu pasauli sev galvā izveidosiet, tāda tā arī būs realitātē, vajag tikai neaizmirst iekāpt ar kājām un darboties, lai visu iedomāto arī īstenotu. Jo kaut kad mēs taču neticējām, ka lidmašīnas spēj lidot, bet dzelzs – peldēt pa ūdeni. Tā kā savu pasakaino dzīvi var pilnībā padarīt reālu, ja vien ir spēcīga vēlēšanās un ticība.

Ūdensvīrs – “oriģināls”

Ūdensvīriem patīk izcelties un būt ne tādiem, kā citi. Viņi rīkojas nestandarti, un jebkurā lietā izrāda radošumu. Turklāt viņiem tas sanāk viegli un dabīgi, jo Ūdensvīrs saprot, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Ja jūs nevarat izkulties no kādas sarežģītas problēmas, tad vērsieties pie Ūdensvīra, viņš piedāvās vienkāršu un oriģinālu izeju, kāds jums ne prātā nebūs ienācis. Ūdensvīrs ir tas cilvēks, kas ierauga atvērtu spraudziņu tad, kad jūs sitieties kā muša pret stiklu. Kāpēc gan meklēt sarežģītu problēmas atrisinājumu? Viss patiesībā ir vienkāršāk, nekā liekas, tikai mums patīk visu sarežģīt. Tāpēc vārds “oriģināls” likumīgi pieder Ūdensvīriem.

Dvīņi – “interesants”

Vai, cik interesanti! – tik sajūsmas pilni parasti reaģē Dvīņi uz jaunu informāciju. Dvīņi ir zinātkāri un vienmēr gatavi uzzināt kaut ko jaunu, viņi ir atvērti zināšanām un vairāk par visu baidās no garlaicības un rutīnas. Komunicējot ar cilvēkiem, Dvīņi cenšas būt katram maksimāli interesantam, tāpēc ar viņiem mēdz būt viegli un patīkami sarunāties. Esiet tikpat interesanti viņiem, apspriediet jaunākās ziņas un iepazītos materiālus. Nepieļaujiet panīkumu un neesiet pārlieku prasīgs saziņā ar Dvīņiem, savādāk viņi no jums aizbēgs!

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru