Kas var liecināt par to, ka pāris drīzumā šķirsies: kāzu fotogrāfu viedoklis

Biežas, sarkastiskas piezīmes par otru

Sarkasms nav nekas slikts, ja tas ir vietā un nav apvainojošs. Tomēr, kad jaunlaulātie pāriet no nevainīgiem jociņiem pie tā, ka publiski viens otru apvaino – tā ir īsta nelaime. Uz fotogrāfijas tas, kā likums, parādās kā vēlme nosmērēt partnera seju ar kūku vai arī uz līgavaiņa uzkāpt ar augstpapēžu kurpēm.

It kā jau izskatās amizanti, bet kāzu fotogrāfi apgalvo, ka tas nav uz labu.

“Vēlme izsmiet otru, kā likums, parādīsies arī pēc kāzām. Bet ilgstoši dzīvot tādā atmosfērā pavisam nav komfortabli. Tāpēc tādi pāri visbiežāk izšķiras”,  – stāsta Kriss Mārtins.

LASI VĒL: Vīrs bija šokēts par to, ko 40 gadus viņa sieva slēpusi kastēs

Nevēlēšanās fotogrāfēties

Kad pārī ir kāds, kuram nepatīk fotogrāfēties, visbiežāk izdodas atrast kompromisu, lai uzņemtu skaistas kāzu fotogrāfijas. Jā, kādam ir neērti, nepatīkami vai nekomfortabli, bet viņš otra dēļ iziet uz kaut kādu kompromisu.

Ja nekas tāds nenotiek un cilvēks, kuram nepatīk kameras, “ieņem pozu”, visticamāk, ka laulība ilgi neizvilks. Jo laulībā jau no pirmās dienas ir nepieciešami kompromisi.

Es esmu redzējusi ne vienu vien pāri, kas nespēja vienoties par to, lai uzņemtu kopīgas kāzu fotogrāfijas, jo kāds nevēlējās. Protams, nespēja iziet uz kompromisu, ģimenes dzīvei galīgi nenāk par labu, – ir pārliecināta Rianna Middls.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru