Autoceļu uzturētājs informēs par ikdienas uzturēšanas darbiem uz autoceļiem šovasar Kurzemē

Ceturtdien, 2.augustā, plkst.11.00 Kuldīgā, Ventspils ielā 105, VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” (LAU) valdes priekšsēdētājs Raitis Nešpors informēs Kurzemes reģiona pašvaldības par ikdienas uzturēšanas darbiem uz autoceļiem vasaras sezonā, pasākumā piedalīsies arī satiksmes ministra padomnieks ceļu infrastruktūras un pašvaldību jautājumos Reinis Uzulnieks.

Satiksmes ministra padomnieks ceļu infrastruktūras un pašvaldību jautājumos R.Uzulnieks semināra dalībniekus informēs par autoceļu tīkla attīstību Kurzemes reģionā, tajā skaitā arī par plānotajiem remontdarbiem 2018./2019.gadā. Savukārt LAU valdes priekšsēdētājs R.Nešpors prezentēs par aktuālajiem ikdienas uzturēšanas darbiem uz autoceļiem vasaras sezonā. Tiks pārrunāts arī grants ceļu stāvoklis reģionos un plānotie risinājumi situācijas uzlabošanai.

Pēc tam tiks apsekoti valsts autoceļu posmi uz kuriem tiks veikti ikdienas uzturēšanas darbi. Valsts autoceļa posmam V1293 Kuldīga-Pelči veiks greiderēšanu ar piekabināmo greideri un autoceļa posmam P116 Kuldīga – Skrunda – Embūte 15 km – 16 km veiks krūmu atvašu pļaušanu, savukārt no 22 km līdz 24 km tiks veikta vienkārtas virsmas apstrāde. Uz objektiem visiem klātesošajiem tiks nodrošināts transports.

Aicinām pašvaldības pārstāvjus, žurnālistus uz tikšanos Kuldīgā, LAU Kuldīgas nodaļā, Ventspils ielā 105. Ierašanās no plkst.10.30.

Par LAU:

LAU veic gandrīz 200 dažādus ikdienas uzturēšanas darbus uz valsts autoceļiem. Uzturamo valsts autoceļu kopgarums ir vairāk nekā 20 000 km, no tiem 9 092 km autoceļu ir ar melno segumu un 10 989 km ir grants autoceļu, kā arī ikdienas uzturēšanas darbi tiek veikti uz vairāk nekā 900 tiltiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru