Kas traucē jūsu Zodiaka zīmei veidot attiecības?

044f29566e6ef580409a8510f0b278aeKad kāds jums salauž sirdi, tas var kļūt par vissāpīgāko dzīves pārdzīvojumu. Strīdi, pāridarījumi, pārmetumi un nesaprašanās  ir neizbēgami attiecību izbeigšanās priekšvēstneši. Ir ļoti sāpīgi apzināties, ka jūs atkal esat kļūdījušies, uzticot savu sirdi neīstajam cilvēkam. Bet varbūt vaina ir jūsos? Zvaigznes zina, kāpēc jums neizdodas izveidot stipras attiecības, un ko lietas labā darīt.

Auns

Jūsu garastāvokļa maiņas spēj izvest no pacietības pat vislīdzsvarotāko cilvēku. Jūs esat godīgi un vienkārši, dažreiz pat pārāk. Jūsu entuziasms un vēlme visu kontrolē var būt noderīga darbā, bet attiecībās jums ir jāatslābst. Pacentieties būt maigāki un piekāpīgāki.

Vērsis

Attiecību sākumā jūs esat demokrātiski un jautri. Kopā ar jums partneris jūtas viegli un nepiespiesti. Tāpēc var saprast partnera pārsteigumu, kad jūs vienā skaistā dienā kļūstat pārlieku greizsirdīgi un cenšaties pilnībā valdīt pār partneri. Jūs novedat savu otro pusīti līdz baltkvēlei, pastāvīgi pieprasot uzmanību sev un piekasoties pie sīkumiem. Samaziniet degsmi un nepārvērtiet savus apskāvienus par skrūvspīlēm.

Pārējo zīmju raksturojumu meklējiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru