Kas traucē jūsu Zodiaka zīmei veidot attiecības?

Dvīņi

Jūs esat tik ļoti nekonsekventi, ka jūsu partnerim vienā jaukā dienā var vienkārši zust pacietība. Bieži vien jūsu partneris pamet jūs tieši tad, kad jūs paši esat taisījušies to darīt. Labi, ka jūs spējat sevi pārliecināt par to, ka jums tās attiecības tāpat nebija vajadzīgas.

Vēzis

Jūs vēlaties, lai partneris pastāvīgi jums teiktu, ka esat pati labākā, ka  viņam nav vajadzīgs neviens, izņemto jūs. Tas ir ļoti nogurdinoši. Turklāt jūsu pasivitāte un tieksme noslēgties sevī attiecībās nenoved ne pie kā laba.

Lauva

Jūs esat ļoti pašpietiekami un augstprātīgi. Kamēr jūsu partneris jūs neaizēno, jūs esat gatavi piedot viņam jebkurus trūkumus. Jūs esat laipni un augstsirdīgi pamatā tāpēc, ka tas ceļ jūs godā jūsu pašu acīs. Pacentieties vismaz dažreiz domāt ne tikai par sevi, bet arī par sava partnera vajadzībām.

Jaunava

Jums pārāk patīk visu sarežģīt un sīki detalizēt. Ja jūs partneris nav pietiekoši labs priekš jums – vienkārši šķirieties, pretējā gadījumā pārstājiet viņu kritizēt.

Svari

Jūs pastāvīgi žēlojaties par dzīvi, tāpēc jūsu partneris ātri zaudē savu interesi par jums. Nīdēšana vēl nevienam nav likusies pievilcīga. Ja jūs arī turpmāk pamanīsiet tikai lietu slikto pusi, jūsu partneris ātri atradīs kādu, kas viņu cienīs un priecāsies par sīkumiem.

Skorpions

Jūs slēpjat pārāk daudz noslēpumus no savas otrās pusītes. Par kādām stiprām attiecībām var būt runa, ja starp jums nav uzticības? Pacentieties atklāti izrādīt savas emocijas, nebaidieties izrādīties vāja. Iemācieties uzticēties cilvēkam, ar kuru plānojat savu nākotni.

Strēlnieks

Jūs esat pārāk neatkarīgi priekš nopietnām attiecībām. Jūs pastāvīgi gaida jaunas darīšanas, avantūras un piedzīvojumi, un tāpēc jūs varat ļoti sāpināt savu partneri ar uzmanības trūkumu. Sekojiet līdzi tam, ko jūs sakāt, un veltat savai otrajai pusītei vairāk laika.

Mežāzis

Jums patīk mājīgums un stabilitāte. Bet jūs esat pārāk prasīgi pret savu partneri. Neviens nav ideāls, tāpēc pārstājiet piekasīties savai pusītei par sīkumiem un iemācieties izrādīt savas jūtas. Jūsu aukstums cilvēkus tikai atgrūž.

Ūdensvīrs

“Bailes ciest sakāvi – ir sakāves galvenais iemesls!” Dzirdējāt? Tas ir par jums. Atveraties cilvēkam, atklājiet savas patiesās jūtas un domas. Iespējams, ka jūsu partneris nebūs ar jums vienisprātis, bet tas ir labāk, nekā vispār nebūt saprastam. Atveriet savu sirdi.

Zivis

Jūs nekad neesat pilnībā apmierināts ar dzīvi. Jūs pastāvīgi atrodaties kaut kā labāka meklējumos. Tādējādi jūs atgrūžat cilvēkus, kuri ir gatavi kļūt par daļu no jūsu dzīves. Pārstājiet bēgt no realitātes un sapņot par neiespējamo. Pieņemiet realitāti tādu, kāda tā ir, un cieniet to, kas jums ir.

Ticiet man, reti kuram pirmā mīlestība beidzas ar laimīgu laulību visas dzīves garumā. Pieņemiet to faktu, ka, pirms jūs satiksiet savu īsto princi, jums nāksies noskūpstīt pāris vardes. Jebkuras attiecības – tā ir pieredze, tāpēc centieties gūt no tām mācību.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru