Kas jūs sagaida finansu un attiecību sfērā 2019. gadā atbilstoši jūsu Zodiaka zīmei

Svari

Tuvāk rudens beigām kādam no draugiem būs vajadzīga finansiāla palīdzība no jūsu puses – neatsakiet viņam. Jums nebūs grūti to izdarīt. Gada gaitā var nākties risināt daudzas problēmas, kas ilgi karājās gaisā. Turklāt jūsu dzīvē atkal parādīsies cilvēks, pret kuru jūs kādreiz izjutāt spēcīgas jūtas. Jūs piedzīvosiet veselu pozitīvu emociju vētru. Nepalaidiet garām veiksmīgu laiku finanšu peļņai sestdien martā, aprīlī un augustā.

Skorpions

Šajā gadā jūs var sagaidīt vairāki gan tuvāki, gan tālāki ceļojumi. Jūs daudz un pārliecinoši runāsiet, komunicējot ar citiem, un ne mazāk darīsiet. Tomēr pavisam pamatoti nolēmuši mazināt nogurumu gada beigās, nelietojiet pārāk lielu alkohola daudzumu. Tas var jums stipri kaitēt. Bet zvaigznes uzstājīgi iesaka jums šajā gadā sargāt savu veselību un netērēt savus ietaupījumus. Finansēšanai pievilcīgs laiks no ceturtdienas līdz svētdienai februārī, novembrī un decembrī.

Strēlnieks

Viens no labvēlīgākajiem gadiem, lai nodarbotos ar finanšu lietām. Šo jautājumu diapazons var būt neparasti plašs: no jauna konta atvēršanas bankā vai vērienīgam naudas darījumam līdz kancelejas piederumu pirkšanai vai jaunu mājas čību iegādāšanās. Viss, kas attiecas uz peļņu vai tēriņiem, jums viegli padosies ceturtdienās jūlijā, augustā un oktobrī.

Mežāzis

Kopumā gads paies veiksmīgi un samērīgi, tomēr īpaši sekojiet līdzi jūsu nelabvēļiem: paaugstinās ticamība, ka viņi var uzsākt pret jums kaut ko ne visai patīkamu. Pacentieties neplānot jebkādas globālas lietas, labāk nogaidīt. Jūs, kā neviena cita zīme, varat rēķināties ar labvēlīgāku laiku sava veiksmes ceļa uzsākšanai, un tas parādīsies ne agrāk par sestdienu aprīlī, jūlijā un septembrī.

Ūdensvīrs

Jūs visu gadu strādāsiet rokas nenolaiduši. Bet tas nebūs tāpat vien: par izpildīto darbu jūs obligāti sagaida dāsns atalgojums. Grēks neizmantot iespēju uzlabot savu materiālo stāvokli, kad zvaigznes jums ir tik labvēlīgas. Bet privātajā dzīvē jūs sevi parādīsiet no pilnīgi negaidītās puses. Finansiālo palīdzību no apkārtējiem sagaidiet no trešdienas līdz svētdienai maijā, novembrī un decembrī.

Zivis

Gada sākums būs mierīgs un vienmērīgs. Jums pāri gāzīsies tāda informācijas gūzma, ka jūs vienkārši nezināsiet, kur to likt, un kā to uztvert. Lai neapjuktu, iemācieties strikti plānot savu laiku un atdalīt otrās pakāpes lietas no maznozīmīgāk. Un vēl jūs sagaida patīkams finansiāls pārsteigums no pirmdienas līdz ceturtdienai janvārī, martā un jūlijā.

avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru