Kas dara Zodiaka zīmes laimīgas

Laimīgus mūs dara dažādas lietas, bet izskaidrojumu par priekšroku sniedz mūsu Zodiaka zīme. Dažiem baudu sagādā darbs, bet kādam citam patīk tas, kas citiem ir absolūti svešs.

Astrologi ir sastādījuši sarakstu ar to, kas patīk Zodiaka zīmēm tik ļoti, ka dara tās laimīgas. Dzīves kļūdām, kas traucē mums būt laimīgiem, ir jāpāriet otrajā plānā. Atcerieties par to, ka laime rodas tieši tagad. Tas, kas bijis, jau ir pagājis, bet jums ir nepieciešams skatīties nākotnē. Pagātne tikai pasliktina jau tā grūtās situācijas.

Auns

Aunus laimīgus dara pilnīga brīvība. Šos cilvēkus visvairāk uz pasauli tracina, kad kāds viņiem norāda, kad jācecļas uz darbu 5 no rīta, kad viņi kādam ir kaut ko parādā. Viņi savas problēmas atrisina vienkārši – izvēlas tādu darbības veidu, kas sniedz viņiem dažas priekšrocibas. Šie cilvēki strādā ne mazāk, kā citi, bet viss slēpjas viņu brīvajā grafikā. Kad Auni strādā, kā roboti, viņos uzkrājas ļaunums un negatīvs, bet nokaitināti Auni ir sliktāki par kodolkaru un pasaules galu. Šie cilvēki labāk būs brīvi un laimīgi, nekā bagāti un vareni, bet bez brīva laika un kā bosa izsūtāmie.

Vērsis

Vēršiem vislielāko laimi šajā dzīvē nes sajūta, ka viņi ir pārāki par citiem cilvēkiem, jo īpaši par saviem draugiem un kolēģiem. Vēršiem patīk, ja viņu mašīna ir dārgāka, māja lielāka, figūra labāka, otrā pusīte skaistāka. Šie cilvēki neredz dzīvei mērķi, ja viss ir tāpat, kā citiem. Lai ne visā, bet kaut kur viņiem vienkārši ir nepieciešams būt labākiem. Tas viņos rada sajūtu, ka viņi ir visveiksmīgākie un vispopulārākie. Viņi grib sajust, ka viņus apbrīno. Tāda ir viņu daba, viņu dzīves jēga. Viņiem vienkārši vajag būt augstumā. Vismaz kaut kur.

Dvīņi

Dvīņi ir laimīgi gandrīz visu laiku. Tie ir tādi cilvēki, kuri prot atrast plusus sīkumos. Tieši Dvīņi saka: “Lai kas arī notiktu, tas notiek uz labu”.  Iespējams, ka tieši Dvīņi arī izdomāja šo parunu. Īsāko sakot, Dvīņiem pilnai laimei pietiek ar problēmu trūkumu kā tādu. Pārējo viņi izdarīs paši. Vēl Dvīņi priecājas, kad no rītiem nevajag agri celties un kaut kur iet. Viņi dievina brīvdienas, bet ne tāpēc, ka ir noguruši no darba, bet gan tāpēc, ka viņiem patīk apstākļu maiņa. Darbā viņi gandrīz nekad nenogurst tāpēc, ka viņi izvēlas tādu darbu, kas viņiem patīk. Tie ir pozitīvi cilvēki. Ļoti.

Vēzis

Vēži priecājas, kad viņiem blakus ir viņu tuvinieki un radinieki. Vēžiem ir vajadzīga uzvara mīlas un finansu frontē. Viņiem patīk, kad viss norit savu gaitu. Principā, Vēži gandrīz vienmēr ir laimīgi, kaut arī to neizrāda. Viņi vienkārši ļoti spēcīgi ir ieciklējušies uz lietām. Šo zvaigžņu pārstāvjiem nevajag, lai viņus apbrīnotu – viņiem nav mērķis kļūt par superzvaigznēm. Viņi ir garā spēcīgi, tāpēc laime viņiem rodas pakāpeniski un gandrīz nekad nepazūd. Visā pārējā viņiem izturības ziņā vienkārši nav līdzīgu. Vēzim laime nav rezultāts, bet gan pats process.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru