Kas dara Zodiaka zīmes laimīgas

Lauva

Lauvas ir vislaimīgākie cilvēki pasaulē, ja viņi ir bagāti un vareni. Var arī bez varas – vienkārši vairāk naudas. Protams, nauda spēj aplaimot 99.9% Zemes iedzīvotāju, bet Lauvas tā vienkārši ceļ spārnos. Lauvas vēlas būt visbagātākie cilvēki pasaulē, bet viņiem ir diezgan grūti to sasniegt, tāpēc viņi gandrīz vienmēr tērē vairāk, nekā spēj nopelnīt. Viņiem patīk tērēt naudu, bet ne to nopelnīt, tāpēc šai zodiaka zīmei laime ir ēteriska un pastāvīgi te atnāk, te aiziet. Tā dzīvot ir ļoti grūti, bet ko darīt.

Jaunava

Jaunavas ir laimīgas, kad viņām nav nekādu problēmu. Mūsdienu pasaulē to ir grūti panākt, tāpēc Jaunavas pastāvīgi ir stresā. Viņām ir vajadzīga stabilitāte, kā arī garantijas. Viņas nebūs laimīgas ar mīļoto cilvēku, ja šaubās par viņu. Viņas nebūs laimīgas, ja nepaspēs pirms miega izdarīt visas savas lietas. Jaunavas pastāvīgi šaubās, pastāvīgi meklē zemūdens akmeņus, tāpēc laimīgas kļūst vien laiku pa laikam. Tas ir līdzīgi apgaismībai. Lūk, Jaunava iet uz darbu un te – bāc! – “Eh, bet man taču dzīvē viss ir labi”, – domā Jaunava, bet pēc tam izelpo un saprot: “Es taču esmu laimīgs cilvēks, velns parāvis”.

Svari

Svari ir laimīgi, ja viņiem ir mīļotais hobijs un neierobežots laiks tam. Vēl Svari ir laimīgi, kad viņi visu kontrolē, bet problēmas atrsinās ātri. Viņi necieš haosu, ja haoss ir negaidīts un ir pārsteidzis nesagatavotus. Svari vēlas, lai visi viņus mīl, lai viss būtu harmonijā. Tie ir ģimenes cilvēki, kuri vēlas, lai viņu ģimene plauktu un būtu veiksmīga itin visā. Pieprasījumi nav no tiem mazākajiem, tāpēc Svari ir vai nu vislaimīgākie pasaulē, vai arī pastāvīgi atrod problēmas un trūkumus apkārtējā pasaulē.

Skorpions

Skorpioniem laime ir kaut kas neparasts un neordinārs. Viņi nav perfekcionisti, bet viņi dievina kārtību. Viņiem patīk ievērot striktu kārtību dzīvē. Lai sauktu sevi par laimīgiem, viņiem ir vajadzīgs mīļots darbs un pastāvīga aizņemtība. Viņi bieži mīl atrasties vienatnē paši ar sevi, tāpēc arī darbs ir vajadzīgs tāds, lai neviens nevarētu novērst viņu uzmanību no procesa. Laimīgs Skorpions ir patstāvīgs Skorpions.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru