Kartupelis „piedurknē” – ātri un garšīgi!

Ir vēl daži šī ēdiena varianti.

  • ņemam to pašu kilogramu kartupeļu;
  • četras ēdamkarotes sviesta;
  • desmit daiviņas ķiploka;
  • asais pipars (puse pāksts);
  • daži grami paprikas un melno piparu;
  • pustējkarote sāls.

Kā gatavot?

Pēc sēklu izņemšanas no pipara, sagriežam to nelielos gredzenos.

Smalki sagriežam ķiplokus.

Visus produktus samaisām traukā.

Tālāk aizdaram to visu ar sviestu un gatavojam tā, kā bija norādīts pirmajā receptē.

Kartupelis kabatā ar patīkamu mērci

Kādas sastāvdaļas mums būs nepieciešamas mērcei:

  • olīveļļa – trīs ēdamkarotes;
  • sojas mērce – divas-trīs ēdamkarotes;
  • medus – pietiks ar vienu ēdamkaroti;
  • graudu sinepes – viena-divas ēdamkarotes;
  • paprika – ne vairāk kā puse tējkarotes;
  • sāls – viena tējkarote (var pēc garšas).

Gatavošanas veids:

Taisām maisījumu no augstāk norādītajām sastāvdaļām. Gadījumā, ja medus ir mazliet sabiezējis, tad izkausējam to ūdens peldē.

Pēc tam var ar mērci apliet kartupeļus.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru