Karsts ūdens no rītiem vai 5 vienkāršas rīta procedūras veselībai

Šodien es pastāstīšu par piecām vienkāršām procedūrām, kas jāizpilda no rīta uzreiz pēc pamošanās. Tās aizņems ne vairāk kā 5 minūtes jūsu dārgā laika, bet sniegs ļoti lielu labumu jūsu organismam.

Bet kā jau parasti ir ar visu – vissvarīgākā ir regularitāte. Ja jūs esat kaut ko uzsākuši darīt, tad dariet to katru dienu. Ja tiek ievērota regularitāte, tad, kā jau arī citās lietās, mazi rezultāti būs redzami pēc 3 mēnešiem, bet lieli – pēc 3 gadiem.

Un tā, rīta procedūras. No sastāvdaļām jums būs nepieciešams: citrons, tīrs, nevārīts ūdens, medus, aktīvētā ogle, ūdeņraža pārskābe un svaiga strausa ola. Par olu joks, bet visu pārējo gan nopērciet, daudz naudas tur nevajag.

Mēles tīrīšana

Zobus tīrām no rīta? Ceru, ka jā ???? Vajag pirms tam iztīrīt arī mēli. Par to cilvēki zina jau no seniem laikiem. Vēl Avicenna 10. gadsimtā rakstīja par tādu procedūru, kā vienu no svarīgākajām savos traktātos, bet indiešu jogi to darīja vēl ilgi jo ilgi pirms tam.

Vislabāk mēles tīrīšanai izmantot lūk šādu speciālu ierīci (pat nezinu, kā to nosaukt, skrāpis droši vien, vislabāk no sudraba).

Ņemam skrāpi un rūpīgi, bet uzmanīgi noņemam visu aplikumu no mēles, sākot no mēles sākuma līdz pat galiņam.

Kāpēc vajadzīga mēles tīrīšana?

  1. Caur mēles virsmu no organisma tiek izvadītas šlakvielas un toksīni. Turklāt tur uzkrājas baktērijas, kas ar siekalām pēc tam tiek pārnestas uz zobiem un smaganām, izraisot dažādas slimības.
  2. Baktērijas uz mēles un šlakvielas ir visbiežākais sliktas elpas iemesls.
  3. Jūs atbrīvojat no aplikuma garšas receptorus, un sākat vēl smalkāk sajust ēdiena garšu.

Starp citu, labu skrāpi var uztaisīt no plastmasas skūšanās turekļa. Vienkārši izņemiet skuvekli, bet pārējo daļu izmantojiet kā skrāpi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru