Karsts ūdens no rītiem vai 5 vienkāršas rīta procedūras veselībai

Izdzert glāzi karsta ūdens

Nākošā svarīgā rīta procedūra ir karsta ūdens glāzes izdzeršana, kam pievienots neliels daudzums citronu sulas.

Procedūra ir vienkārša. Ņemiet attīrītu, nevārītu (!) ūdeni (pirktu vai izfiltrētu caur filtru un nostādinātu vismaz 8 stundas), uzsildiet, līdz tas kļuvis karsts (bet nevārās). Ielejiet pilnu glāzi vaikrūzi. Nogrieziet un ūdenim pievienojiet citrona gabaliņu vai arī vienkārši izspiediet nedaudz citrona sulas. Maziem malciņiem izdzeriet vismaz 30 minūtes pirms ēdienreizes.

Kāpēc jādzer karsts ūdens tukšā dūšā?

  1. Ūdens izmazgā gremošanas paliekas, šlakas un toksīnus no kuņģa-zarnu trakta, un sagatavo to barības uzņemšanai. Visā visumā tas var arī savest kārtībā gremošanas sistēmu.
  2. Uzlabojas vielmaiņa, pazūd daudzas ar to saistītās problēma (pinnes, pūtītes, izsitumi.
  3. Ūdens ar citronu efektīvi attīra aknas. Citronu sula stimulē aknas uz toksīnu izvadi, bet ūdens tos uzreiz arī izvada.
  4. Citronu sulā ir daudz mikroelementu un vitamīnu (kālijs, magnijs, kalcijs, fosfors, nātrijs, dzelzs, karotīns -0,01 mg, vitamīns В1 – 0,04 mg, vitamīns В2 – 0,02 mg, vitamīns В5 – 0,2 mg, vitamīns Вб – 0,06 mg, vitamīns Вс – 9,0 mg, vitamīns С – 40-70,0 mg, vitamīns РР-0,1).
  5. Karote medus pirms ēšanas

Nākošā noderīgā lieta. Kādas piecas minūtes pirms brokastīm apēd tējkaroti medus un uzdzer ar ūdeni. Obligāts nosacījums: medum ir jābūt labas kvalitātes. Pirmkārt, dabīgam (ar to pilsētā bieži vien ir problēma, nopirkt var ļoti daudz ko, kas ir līdzīgs medum), otrkārt ne pārāk vecam un ne sacukurojušam.

Kāpēc jāēd karote medus?

  1. Medus ir spēcīgs vitamīnu un mikroelementu avots, kā arī fruktozes un glikozes avots, kas labi “uzlādē smadzenes”.
  2. Medam piemīt spēcīga antivīrusu un antibakteriālā iedarbība. Pastāvīgi un racionāli lietojot medu, ievērojami tiek paaugstināta imunitāte.
  3. Pateicoties medū esošajai erogēnajai sastāvdaļai vai tā saucamajam darspēju paaugstināšanas elementam, jūs paaugstināt savas darbaspējas uz visu dienu.
  4. Medus ir pazīstams līdzeklis pret organisma novecošanos. Bitnieki parasti slaveni ar veselīgu un ilgdzīvošanu.
  5. Aktivētās oglas tabletīte

Pēc brokastīm ir jāizdzer 1 tabletīte aktivētās ogles. Vēl pirmsinterneta laikos mans pirmais Skolotājs ieteica man katru dienu izdzert vienu tādu tabletīti, viņš teica, ka tā ir viena no retajām, nekaitīgajām zākēm, kas savāc visus atkritumus organismā.

Aktivētā ogle ir universāls absorbents, kas spēj savākt indes, alkohola sasķelšanas produktus, šlakas un toksīnus organismā un novērst to uzsūkšanos asinīs. Pati ogle netiek uzsūkta un nepakļaujas metabolismam kuņģa-zarnu traktā. Tā pilnībā tiek izvadīta.

Vairāk par vienu tabletīti dienā Skolotājs neieteica lietot. Izņēmums ir tikai saindēšanās gadījumi.

Izskalot mutes dobumu ar ūdeņraža pārskābi

Pēc brokastīm iesaku izskalot mutes dobumu ar ūdens un ūdeņraža pārskābes šķīdumu. Jums vajag nopirkt aptiekā ūdeņraža pārskābi, tā ir ļoti lēta, bet ļoti noderīga!

Šķīdums mutes dobuma skalošanai: 10 pilieni 3 % pārskābes šķīduma uz 50 mg tīra, nevārīta ūdens. Pārskābes attiecību palielināt nevajadzētu, var “apdedzināt” siekalu dziedzerus.

Ko tas dod?

  1. Zobu un smaganu slimību profilakse. Kas regulāri veic mutes dobuma skalošanu ar pārskābi, pie zobārsta dodas pamatā vien uz profilakses apskati.
  2. Pēc regulāras antiseptiskas apstrādes mutes dobumā pazūd “sliktā” elpa no mutes.
  3. Zobi pamazām kļūst baltāki.

Lūk, tādas pavisam vienkāršas rīta procedūras, kas pārbaudītas uz pašas pieredzi. Tagad vēl pēc režīma maiņas, mans rīta procedūru komplekss būtiski palielinājies, un ilgst vairāk nekā stundu. Bez šeit uzskaitītajām parastajām reeptēm, klāt vēl nāk punktu masāža, locītavu vingrinājumi, vjetnamiešu jogas Ziongšin komplekss, elpošanas komplekss Baitapkhi, cīņas prakses komplekss Vinčuņ, meditācija. Pēc visa tā saņem brīnišķīgu lādiņu visai dienai. Ja būs interese, tad es vēlāk izstāstīšu par pārējām šeit pieminētajām praksēm.

Jā, un katram gadījumam dežūrfrāze: “Uzmanību! Pirms augstāk sniegto ieteikumu lietošanas, obligāti pakonsultējieties ar jūsu ārstu, dietologu, personīgo psihiatru, fitnesa instruktoru, mācītāju, tuvajiem un tālajiem radiem (vajadzīgo pasvītrot)!”

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru