Kāpēc princese Diāna nēsāja divus pulksteņus uz plaukstas locītavas

Princese Diāna vienmēr zināja, kā izteikt savu nostāju ar sava izskata palīdzīvu vien, un bija slavena ar laipno sirdi. Piemēram, oficiālās vizītes laikā viņa atteicās vilkt cimdus, lai būtu tuvāk cilvēkiem un demonstrētu savu simpātiju pret viņiem.

Reiz viņa tika nofotografēta ar 2 pulksteņiem uz plaukstas locītavas, un tas nebija nejauši. Lēdija Dī mīlēja izteikt savas jūtas pret viņai dārgiem cilvēkiem, un arī šis žests bija paredzēts kādam īpašam cilvēkam.

LASI VĒL: 22 Diānas fotogrāfijas, kas parāda, kāpēc princis Harijs izvēlējās privāto dzīvi. Princese paparaci ielenkumā.

AdMe.ru uzzināja, kāds šifrēts ziņojums slēpjas aiz šo aksesuāru izvēles, un vēlas dalīties ar šo aizkustinošo stāstu arī ar jums.

Lēdija Dī un princis Čārlzs tikko saderinājušies.

Šis Diānas foto tika uzņemts 1981. gadā, neilgi pēc tam, kad notika viņas saderināšanās ar princi Čārlzu. Fotogrāfs noķēra brīdi, kad princese vēroja, kā viņas līgavainis spēlē polo Vindzorā, gvardes klubā. Viss izskatījās diezgan parasti, izņemot vienu mazu un diezgan ekstravagantu detaļu: uz princeses Diānas plaukstas locītavas bija divi pulksteņi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru